Beşiktaş'a çılgın transfer teklifi: 18 milyon Euro

Beşiktaş'a çılgın transfer teklifi: 18 milyon Euro

Demba Ba'yı 13, Atınç'ı 5 milyon Euro'ya satan Beşiktaş'a baş döndürücü bir teklif daha geldi.

Beşiktaş'a çılgın transfer teklifi: 18 milyon Euro
16px
24px
23.07.2015 15:15
ABONE OLgoogle
Gökhan Töre için bir İngiliz menajerlik şirketi aracılığıyla 18 milyon Euro önerildi, yönetim "20 milyon Euro'luk yazılı teklif yapın, değerlendirelim" dedi.
 
Beşiktaş , geçtiğimiz sezon şampiyonluk hedefini yakalayamadı ama sergilenen futbolla transferin en gözde takımı oldu. Senegalli forvet Demba Ba'yı 13 milyon Euro'luk rekor bedelle Çin'e gönderen siyah-beyazlılar, genç stoper Atınç Nukan'ı da Leipzing'e satarak çok önemli bir gelir elde etti. Bu paranın büyük kısmını transfer çalışmalarına ayıran ve eldeki kadroyu koruyup, güçlendirmeyi hedefleyen Kartal'a tüm planları alt-üst eden bir öneri geldi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir ingiliz menajerlik şirketi, Gökhan Töre için 18 milyon Euro'luk (Yaklaşık 55 milyon TL) öneri olduğunu söyledi. Daha önce bu oyuncuyu satmayacağını açıklayan ve gelen önerileri bir bir reddeden Beşiktaş yönetimi ise, "20 milyon Euro'yu içeren resmi bir yazı getirin, biz de ona göre değerlendirme yapalım" yanıtını verdi.

DENGELER DEĞİŞTİ

Transferde çok yoğun günler geçiren, tozu dumana katan Kartal'da bu baş döndürücü teklif tüm dengeleri yerinden sarstı. Gökhan'ın satılması durumunda bu kez de sağ açığa takviye yapılacak. Teklifin sahibi olan takım ise şimdilik gizli tutuluyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde