Benden çalanın gırtlağına yapışırım

Benden çalanın gırtlağına yapışırım

Ethem Sancak, Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert, Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmalarıyla ilgili açıklama yaptı..

Benden çalanın gırtlağına yapışırım
16px
24px
26.11.2014 07:45
ABONE OLgoogle
Star ve Akşam gazetelerinin sahibi Ethem Sancak, Mustafa Karaalioğlu ile birlikte görevden alınan Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmalarıyla ilgili açıklama yaptı..

Havuz medyasının iki gazetesinin sahibi olan Ethem Sancak, Posta gazetesinden gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuştu. Işık, görevden almalarla ilgili para iddialarını yalanayan Sancak'ın açıklamalarını Twitter'daki hesabından duyurdu.
 
NELER YAŞANDI
 
Star Medya Grubu Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile birlikte Akşam gazetesi genel yayın yönetmeni  Mehmet Ocaktan ve Star gazetesinin genel yayın Yusuf Ziya Cömert dün akşam saatlerinde görevden alınmıştı. Grupla olan tüm ilişkileri kesilen Mustafa Karaalioğlu hakkında özellikle Twitter'da birbirinden ilginç iddialar gündeme gelmişti. O iddialardan birisi de üç yöneticinin de şirketi zarara uğrattıkları hatta bazı promosyon paralarının kaybolduğuyla ilgiliydi...

"BENDEN ÇALAN ADAMA TEŞEKKÜR ETMEM, GIRTLAĞINA SARILIRIM"

Görevden almalarla ilgili gündeme gelen iddialara cevap veren Ethem Sancak, şunları söyledi:

"Görevden alınan gazetecilerle ilgili tüm para-pul iddiaları yalandır. 3 arkadaşa da teşekkür ettim ayrılırken ben benden çalan adama teşekkür etmem, gırtlağına sarılırım. Ayrıldığımız arkadaşlarımızın onurlarına, şereflerine kimse laf söyleyemez. Bizim kararımız tamamen iş felsefemizle alakalı. Grubun büyümesi ve daha yukarı çıkmak adına yönetim zihniyetinde değişiklik gerektiğine inandığım için bu kararı verdim."

İŞTE O AÇIKLAMALAR

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde