Bellona 2 günde 5 yeni mağaza açarak, mağaza sayısını 649’a çıkardı

Bellona 2 günde 5 yeni mağaza açarak, mağaza sayısını 649’a çıkardı

Bellona yeni enerjisi ile son olarak Ege ve Marmara Bölgesi’nde 2 günde 5 yeni mağaza açtı.

Bellona 2 günde 5 yeni mağaza açarak, mağaza sayısını 649’a çıkardı
16px
24px
21.10.2016 14:33
ABONE OLgoogle

Bu yıl 15 yeni mağaza açan marka 8 mağaza daha açarak yılsonu hedeflerine ulaşacak. Mobilya sektöründe en sevilen marka olan Bellona toplam 649 mağazası ile Türkiye mobilya perakende sektöründe lider bir oyuncu olduğunu ispatladı. 

Bellona’ya 50 Milyon TL’lik yeni yatırım

Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel, mobilya alanında ölçeklerini daha da büyütmek için 50 milyon TL’lik yeni bir yatırım kararı aldıklarını ifade ederek,” 2017 yılında bu yatırımı tamamlayıp hem bölge istihdamına katkı sağlayacağız hem de Bellona olarak yurtiçinde ve yurtdışında pazar paylarımızı artıracağız” dedi. Manisa’da bir mağaza açan marka, İstanbul’da da 4 mağazayı peş peşe açıp, son 2 günde 5 yeni mağazayı tüketicileriyle buluşturarak yatırımcılıktaki lider yapısını bir kez daha gösterdi.

Bu yıl açılan mağazalarla bin kişiye istihdam

Türkiye’nin en büyük mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding açtığı mağazalar ile dolaylı olarak bin kişiye de istihdam oluşturdu. 

Mobilya sektöründe en itibarlı ve en sevilen markalara sahip olan grup toplam 1.747 mağazası ile Türkiye perakende sektörüne de yön veriyor. 

Türkiye’nin ekonomik gücüne ve dinamiklerine güvendiklerini belirten Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel “Lokomotif sektörümüz olan mobilya ile yurtiçinde ve yurtdışında istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyoruz. İstikbal ve Bellona markalarımız adına toplam 40 yeni mağaza açıldı, yılsonuna kadar 15 mağaza daha açacağız. Açılan bu mağazalar için yaptığımız yatırım tutarı ise 120 milyon TL’yi buldu. Böylece yeni açılan mağazalarımızda bin kişiye istihdam sağlamış olduk” dedi. Bu çalışmalar ile Türkiye’nin 2023 vizyonuna ellerinden geldiği kadar destek olmaya gayret göstereceklerini belirten Laçinel ,’’2016’nın sonuna yaklaşırken grup olarak Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayacağımız için mutluyuz’’ dedi. 

Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger ise yaptığı konuşmada amaçlarının Ar-Ge ve inovatif odaklı yeni yatırımlar yaparak istihdam ve ihracat gelirlerini artırmak olduğunu belirtti. Yapılan yatırımlarda ağırlığın Ar-Ge alanında olduğunu ifade eden Güzeldülger, ‘’Bellona markamız için yatırım kararını aldığımız ve 2017 yılında sisteme kazandırılacak Ar-Ge merkezi, Türkiye’nin mobilya sektöründe en büyük ve yenilikçi 
Ar-Ge merkezi olacak.’’ dedi. Avrupa’nın en büyük entegre üretim tesisine sahip mobilya üreticisi olduklarını hatırlatan Güzeldülger, yeni yatırımlar ve yeni projeler ile özellikle 2017 yılında yurt dışında da yeni açılımlar yapacaklarını ve Bellona’ya Dünya’nın her yerinde bilinen Türk markası kimliği kazandıracaklarını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde