Başkanlık oylamasında tuhaf görüntü: AKP-CHP elele

Başkanlık oylamasında tuhaf görüntü: AKP-CHP elele

AKP'nin Adalet Bakanı Bozdağ ile CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ün el ele fotoğrafını görenler bu işte bir tuhaflık var demekten kendilerini alamadı

Başkanlık oylamasında tuhaf görüntü: AKP-CHP elele
16px
24px
19.01.2017 08:22
ABONE OLgoogle

Anayasa Değişikliği Teklifi'nde AKP'nin Adalet Bakanı Bozdağ ile CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ün el ele fotoğrafını görenler bu işte bir tuhaflık var demekten kendilerini alamadı.

Fotoğrafın sosyal medyada fotoğrafın gündem yapması üzerine Levent Gök o anın açıklamasını yaptı.

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişiklik teklifinin 2'nci turunda 1'inci maddenin gizli oylamasına geçildi.

Oylamaya katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ (solda) ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, oylarını kullanmaya giderken el ele tutuştu.

Fotoğrafı görenler ise bu işte bir tuhaflık var demekten kendilerini alamadı.

Fotoğrafın sosyal medyada çok paylaşılması üzerine Levent Gök o anı şöyle anlattı;

“Ben kendisine (Bekir Bozdağ) ‘sayın Bakan lütfen açık oy kullanmayın’ dedim. Kendisini ‘Açık oy kullanmak yanlış bir uygulama. Siz bir Bakan olarak böyle yaparsanız, herkes bu yanlışı yapar’ diye uyardım. Kendisi de bana dönüp, “Levent benim nasıl oy kullandığımı bilmiyor musun?’ dedi, o sırada da elimi tuttu. Tüm olay Genel Başkanımızın önünde oldu. Tam arkamda da Sayın Kılıçdaroğlu duruyordu” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde