Başbakan Yıldırım'dan bedelli ve kabine değişikliği açıklaması..

Başbakan Yıldırım'dan bedelli ve kabine değişikliği açıklaması..

Başbakan Binali Yıldırım, Rakka operasyonunun başladığını açıkladı. Yıldırım bedelli askerlik konusuna da değinerek "Hükümetin gündeminde 'bedelli'yle ilgili bir konu yok" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan bedelli ve kabine değişikliği açıklaması..
16px
24px
04.06.2017 08:31
ABONE OLgoogle

Başbakan Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, 2 Haziran'ı 3 Haziran'a bağlayan gece, daha önce planlanan Rakka operasyonunun başlatıldığını bildirerek, bu konuda ABD'nin gerekli bilgilendirmeyi operasyon öncesinde yaptığını belirtti.

İşte Yıldırım’ın yaptığı açıklamalardan satır başları:

BEDELLİ ASKERLİK

Programımızda, hükümetin gündeminde 'bedelli'yle ilgili bir konu yok. Çünkü şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz. Bütün yoğunluğumuzu, ağırlığımızı bu konuya vermiş durumdayız.

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ

Kabine değişikliği konuşulmaz, bir gün bakarsınız değişmiş.

HELİKOPTERDE ENGEL TANIMA SİSTEMİ

Milli Savunma Bakanı'na 'Gerekirse doğrudan temin suretiyle bu işi hemen halledin' dedim. Bu tip acil alımlara güvenlik gerekçesiyle muafiyet uygulayacağız ve doğrudan temin cihetine giderek bunu alacaklar. Bu konuda gerekli talimatları verdik.

ZEYTİNLİK SAHALARLA İLGİLİ DÜZENLEME

Artık zeytinlik yapma imkanı yoksa orada, sanayinin ihtiyacı olan alanı kullanma imkanı veriliyor, belirli şartların sağlanması durumunda, kurulun uygun görmesi durumunda. Bunu 'Zeytin alanları imara açılıyor.' gibi bir takdim ediyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Bir algı oluşturulmaya çalışılıyor, bu yanlış.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde