Başbakan Yıldırım, İBB adaylığı iddiasına ne dedi?

Başbakan Yıldırım, İBB adaylığı iddiasına ne dedi?

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olacağı iddiasına ilişkin, "Dedim ya beni benden çok düşünen var ama herkes işine baksın" dedi.

Başbakan Yıldırım, İBB adaylığı iddiasına ne dedi?
16px
24px
10.05.2017 13:07
ABONE OLgoogle

Başbakan Yıldırım, İngiltere'ye seyahati öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım İBB adaylığı iddiasına ilişkin, "Dedim ya beni benden çok düşünen var ama herkes işine baksın" dedi. 

Yıldırım şöyle devam etti:

Sayın Kılıçdaroğlu dün ne yazık ki grup toplantısında referandum sonuçlarıyla ilgili bildik açıklamalarına devam etti. Bir miras paylaşıma girdiklerinde düşündük ki yenilgiyi kabul etmişler ama yatıp kalkıp başa tekrar dönüyorlar.YSK bizim gözbebeğimiz bir kuruluştur. Dünyada örnek bir seçimi yapmış ve ciddi bir sorun olmadan bu seçimleri gerçekleştirmiştir.

Kadir Topbaş'ın yerine Başbakan Yıldırım yine sahaya

Seçimlerle ilgili oylar çalındı iddiası var mıdır? Bir seçimin şaibeli olup olmamasıyla ilgili tek şey oyların sandığa yansıyıp yansımamasıdır. Sandık kurullarının hatalarını oy verenlere ceremesini çektirmeye hakkımız var  mı? Ne önemi var? Önemi olan senin bastığın mühürdür. Öbür mühürlerin önemi yok. YSK üyelerimizi bizim en tecrübeli en prestijli hukukçularımızdır. Artık bu tartışmayı burada bitirme zamanı gelmiştir. 

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yapması gereken 2019 seçimlerinde nasıl başarılı olacağını düşünmesidir. Kampanya sürecindeki kuzu taktiği kısmen başarılı oldu. Yine ona dönebilir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde