Başbakan Yıldırım: Ben proje adamıyım, köprü yaparım, yol yaparım

Başbakan Yıldırım: Ben proje adamıyım, köprü yaparım, yol yaparım

Başbakan Binali Yıldırım, Rusya'da yaptığı konuşmada "Ben mühendis kökenliyim, sosyal bilimlerde bir tecrübem yok. Ben proje adamıyım, köprü yaparım, yol yaparım" dedi

Başbakan Yıldırım: Ben proje adamıyım, köprü yaparım, yol yaparım
16px
24px
06.12.2016 11:04
ABONE OLgoogle

Başbakan Binali Yıldırım, Rusya'da yaptığı konuşmada "Ben mühendis kökenliyim, sosyal bilimlerde bir tecrübem yok. Ben proje adamıyım, köprü yaparım, yol yaparım, milletin hayatını kolaylaştırmak için bir çok projeyi Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde hayata geçirdik" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü'ndeki konferansta yaptığı konuşmada, dünyanın iki köklü diplomasi ekolünün bir araya geldiğini belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü'nde konuştu. Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

"Geçmişe baktığımızda Rusya-Türkiye ilişkilerinde işbirliği ve  rekabet var. Tarihte aramızdaki rekabet iki ülkenin dinamizmine katkıda bulundu.

Bu tarihi arka plandan edindiğimiz tecrübe ile geleceği yapıcı bir şekilde inşa edebiliriz" diyen Yıldırım, "Özellikle son yıllarda zincirleme büyük değişimler yaşadık. Bütün bu zengin birikim ve kazanımlara rağmen, bir yıl önce yaşanan olay neticesinde her iki ülke de büyük bir sınamadan geçti. Bu badireyi de atlattık. İki ülke arasındaki normalleşme süreci geçtiğimiz Ağustos ayından beri devam ediyor. Türkiye ile Rusya ilişkilerinde duraksama dönemini geride bıraktığımızı düşünüyorum. Ben mühendis kökenliyim, sosyal bilimlerde bir tecrübem yok. Ben proje adamıyım, köprü yaparım, yol yaparım, milletin hayatını kolaylaştırmak için bir çok projeyi Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde hayata geçirdik" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde