Başbakan Erdoğan Trabzon'a geldi

Başbakan Erdoğan Trabzon'a geldi

Başbakan, haftasonu programı için Rusya seyahati sonrasında bugün akşam saat 20.15 sıralarında özel "ANA” uçağı ile Trabzon’a geldi

Başbakan Erdoğan Trabzon'a geldi
16px
24px
22.11.2013 21:43
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, haftasonu programı için Rusya seyahati sonrasında bugün akşam saat 20.15 sıralarında özel "ANA” uçağı ile Trabzon’a geldi.

Beraberinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile uçaktan inen Erdoğan’ı havalimanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, milletvekilleri ve partililer karşıladı.

Polis helikopterinin havalimanı çevresinde sürekli tur atması ve yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Erdoğan daha sonra geceyi geçireceği şehir merkezindeki Zorlu Otel'e hareket etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Atatürk Alanı’nda toplu açılış gerçekleştirecek ve Trabzonlular’a hitap edecek. Ardından Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılacak olan Erdoğan, yarın akşam da Trabzon Valiliği'nin Akçaabat İlçesi'nde vereceği akşam yemeğinde sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile buluşacak.

Başbakan Erdoğan, pazar günü de Akyazı Sahili’nde dolgu sahası üzerinde 40 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor tesisinin temelini atacak. Ardından Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde temel atma törenlerine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde de Trabzon’dan ayrılacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde