Başbakan Davutoğlu, o cemaatin cenaze namazına katıldı

Başbakan Davutoğlu, o cemaatin cenaze namazına katıldı

İşadamlarıyla yapacağı görüşmeler için Ankara’dan İstanbul‘a gelen başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma Namazından sonra cenaze namazına katıldı.

Başbakan Davutoğlu, o cemaatin cenaze namazına katıldı
16px
24px
30.01.2015 12:50
ABONE OLgoogle
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İsmail Ağa Cemaati Lideri olarak bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

İşadamlarıyla yapacağı görüşmeler için Ankara’dan İstanbul‘a gelen başbakan Ahmet Davutoğlu öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı’na indi.

Başbakan Davutoğlu’nun Cuma namazını Havalimanı Camii’nde kılacağı açıklanmıştı, ancak son dakikada Merkez Efendi Camii’ne gideceği bildirildi. Başbakanlık korumaları Merkez Efendi Camii’ne gelerek burada önlem aldı. Cuma namazına gelenler üzeri aranarak içeri alındı, çevrede güvenlik önlemleri yoğunlaştırılırken basın mensupları da ayrı bir bölgede bekletildi.

Tam ezan okunurken Başbakanlık korumaları aceleyle camiden ayrıldı. Bunun üzerine yapılan araştırmada Başbakan’ın Merkez Efendi Camii yerine Fatih’te Yavuz Selim Camii’ne gittiği öğrenildi.

Başbakan’ın son anda bu değişikliği, İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Hoca (Mahmut Ustaosmanoğlu)’nun vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenazesine katılmak için yaptığı ortaya çıktı.

Cuma Namazından sonra kılınan cenaze namazına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geçti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde