Balduk istifa etti: Siyasete mi giriyor?

Balduk istifa etti: Siyasete mi giriyor?

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk, görevinden istifa etti.

Balduk istifa etti: Siyasete mi giriyor?
16px
24px
24.02.2011 10:28
ABONE OLgoogle

 Balduk, düzenlediği basın toplantısında, 16 yıldır bu görevde bulunduğunu ve kendi isteği ile görevi bıraktığını belirtti. 

     Görevi aslında 2009 yılında bırakmayı düşündüğünü ancak dünyada yaşanan küresel kriz nedeniyle bu düşüncesinden vazgeçtiğini anımsatan Balduk, ''Her görevin mutlaka bir sonu vardır. Ben de 16 yıl boyunca Kahramanmaraş'a hizmet ettiğimi düşünüyorum. Umuyorum ki odayı hak ettiği yere getirmişizdir. Yeni heyecanların gelmesi gerekiyor. Ayrıca ben misyonumu tamamladığımı düşünüyorum'' dedi. 

     Görev yaptığı dönem içerisinde basın mensuplarının kendisine her zaman destek olduğunu kaydeden Balduk, gazetecilerden helallik istedi. 

     Bir basın mensubunun 16 yılda yapamadığımız bir şey oldu mu? şeklindeki soruya Balduk, ''Şehrimiz sanayide önemli bir yere geldi. Şunu söyleyebilirim ki; sanayide her şey rayına oturdu. Hızlı tren gibi olduk. Bir engel çıkamazsa sanayide Kahramanmaraş'ı kimse tutamaz. Ama turizmi geliştirme konusunda başarılı olamadık. Eğer bunu başarabilseydik Kahramanmaraş'ın çehresi daha da farklı olabilirdi'' cevabını verdi. 

     Siyasete mi giriyorsunuz sorusuna ise Mehmet Balduk, ''Görev yaptığım süre içerisinde odaya siyaseti bulaştırmadım. Meclisimizde farklı partilerden 5 eski il başkanı görev yapıyor. Bütün partilere eşit mesafede olduk ve sorunlarımızı ilettik. Pazartesi gününden sonraki sürece bakacağım ve ona göre karar vereceğim. Biraz kravatsız yaşam sürmek istiyorum'' diye konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde