Bakan Zeybekci’ye bir makam otomobili daha..

Bakan Zeybekci’ye bir makam otomobili daha..

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yeni model Lexus makam aracının yanı sıra şehir içinde Türkiye'de üretilen bir otomobil de kullanacağını söyledi. Otomobil sponsorluk yoluyla Bakanlığa verilecek.

Bakan Zeybekci’ye bir makam otomobili daha..
16px
24px
12.04.2017 16:10
ABONE OLgoogle

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre; Nihat Zeybekci, makam aracından memnun olup olmadığının sorulması üzerine, otomobille çok sık seyahat ettiği için tercih alanının geniş olmadığını söyledi.

Zeybekci, Japon firmasının gelişmiş bir markasını kullandığını ancak önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye’de üretilmiş otomobilleri en azından şehir içinde kullanmaya başlayacağını belirtti.

Bakan Zeybekci Almanya'da üretilen makam otomobilini değiştirdi

Zeybekci, Türkiye’de Türk işçi ve mühendisi tarafından Türk fabrikalarında üretilen 4-5 otomobil olduğunu, bu konudaki görüşünü ilettiği şirketlerin birer tane kullanılmak üzere sponsor olacaklarını belirterek, “Göreceksiniz kırmızı plakayı, yerli üretilmiş olan araçlara takacağız” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde