Bakan Çağlayan'ın Mehmet Büyükekşi sevgisi

Bakan Çağlayan'ın Mehmet Büyükekşi sevgisi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İHKİB tarafından düzenlenen “35. Yıl Vefa Gecesi”nde TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye özel ilgi gösterdi..

Bakan Çağlayan'ın Mehmet Büyükekşi sevgisi
16px
24px
13.12.2013 11:58
ABONE OLgoogle

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen “35. Yıl Vefa Gecesi”ne katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin 2023 hedeflerine değinerek, "Konfeksiyon ve hazır giyim sektörümüz, Türkiye'yi 2023'e taşıyan en önemli lokomotiflerden biri olacak" dedi.

İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin ev sahipliğinde, "Geleceğe Birikiyoruz" sloganı ile düzenlenen "Vefa Gecesi"nde sektöre hizmet eden yaklaşık bin ihracatçı bir araya geldi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, kurulduğu günden bu yana İHKİB’de Başkanlık yapan 7 isme ve son 13 yılda toplam 500 milyon doların üzerinde ihracat yapan 21 kuruluşa ödüllerini verdi.

Bakan Çağlayan İHKİB'e başkanlık yapan 7 isimle toplu fotoğraf çektirirken TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin olmadığını farketti. Hemen yardımcılarına talimat veren Çağlayan, "Hemen Mehmet'i çağırın" dedi. Sonra da mikrofondan, "Mehmet çabuk gel" diye anons etti.

Mehmet Büyükekşi'den arkalardan koşarak geldi. Büyükekşi kürsüye çıkınca Bakan Çağlayan, "Mehmet senin kravatın bozulmuş. Dur düzelteyim" diyerek başkanın kravatını düzeltti. Çağlayan'ın Büyükekşi'nin kravatını düzeltmesi gülüşmelere neden oldu. Sonrada toplu halde böyle poz verildi.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde