Bahçeli'nin merakı: Ayakkabıyı nereye koyuyorlar

Bahçeli'nin merakı: Ayakkabıyı nereye koyuyorlar

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Merakımız şudur; AKP'li bu zihniyet parayı ayakkabı kutusuna koyuyorsa acaba ayakkabıyı nereye iliştirmektedir?" dedi.

Bahçeli'nin merakı: Ayakkabıyı nereye koyuyorlar
16px
24px
26.12.2013 15:29
ABONE OLgoogle
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Yolsuzluk ahtapot gibi ülkemizi sarmıştır. Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır'' dedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. 
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti hükümetinin yolsuzluk konusundaki sicilinin çok kabarık olduğunu vurgularken, "11 yıldır hakkında yolsuzluk çıkmayan çok az bakan olmuştur. Başbakan, belediye başkanı olduğu dönemdeki dosyalarından aklanmış değildir. Merakımız şudur; AKP'li bu zihniyet parayı ayakkabı kutusuna koyuyorsa acaba ayakkabıyı nereye iliştirmektedir?" dedi.
 
Türkiye'nin buhranlı bir dönemden geçtiğine işaret eden Bahçeli, "Tüyler ürperten yolsuzluk haberleri 2013 yılına damga vurmuştur. 2013'ün bitmesine 2 hafta kala başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu son yılların en büyük vurgunu. Hükümet ahlaken iflas etmiştir. Devlet içler acısı bir durumdadır. AKP hükümeti şaşkın titrek ve çaresizdir" ifadelerini kullandı.
 
Yolsuzluğun Türkiye'yi sardığını ve AK Parti'de yolsuzluk dosyası çıkmayan vekil sayısının çok az olduğunu dile getiren Bahçeli, "Artık her şeyin tadı tuzu kaçmıştır. Gelişmeler çok tehlikeli, itina ile takip ediyoruz. Ortadaki bu dehşet iddia ve suçlamaların sonuna kadar gidilmesi kaçınılmaz bir gerekliliktir. Güneşi balçıkla sıvamak mümkün değildir. Soruşturma objektif olarak yapılmalı. Hırsızlığı örtme girişimi faiziyle geri dönecektir. Hükümetin kaçacak hali kalmamıştır" diye konuştu. 
 
Hukukun şeffaf olduğu sürece Türkiye'nin kazanacağına dikkat çeken Bahçeli, şöyle konuştu:
"AKP hükümeti rüşvet kirine tepeden tırnağa bulaşmıştır. Siyaseti kuşatan çok katmanlı bir rüşvet ağı var. Acaba siyasete girip de bu kadar zenginleşen alın teri dökmeden köşeyi dönen kaç başbakan Türk siyasetine mal olmuştur?
 
AKP hükümetinin yolsuzluk konusundaki sicili çok kabarıktır. 11 yıldır hakkında yolsuzluk çıkmayan çok az bakan olmuştur. Başbakan, belediye başkanı olduğu dönemdeki dosyalarından aklanmış değildir. Merakımız şudur; AKP'li bu zihniyet parayı ayakkabı kutusuna koyuyorsa acaba ayakkabıyı nereye iliştirmektedir?"
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde