Bahçeli'den Milliyet yazarına: Bre ahlaksız, bre kemiksiz, bidon...

Bahçeli'den Milliyet yazarına: Bre ahlaksız, bre kemiksiz, bidon...

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Milliyet yazarına ağır dille hakaret etti...

Bahçeli'den Milliyet yazarına: Bre ahlaksız, bre kemiksiz, bidon...
16px
24px
18.04.2017 07:50
ABONE OLgoogle

İşte o konuşmadan satır başları

Türkiye son 60 yıllık tarihinde 6 defa referanduma gitmiştir. 7'ncisi de 16 Nisan'da yapılmıştır. 16 Nisan referandumu demokrasi hayatımızda bir milat, çok partili siyaset tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Türk milleti iradesini göstermiş, yeni bir dönemin kapısını aralamıştır.  Milliyetçi Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış, verdiği sözün altında kalmamıştır. Bu ülke için ettiğimiz yeminler tutulmuştur. Bizde hile arayan 16 Nisan'da hüsrana uğramıştır.

VİCDANIMIZ RAHAT FİİLİ KARMAŞA SONA ERDİ

Bizde hile arayan tuzak araştıran komplo araması yapan kim varsa 16 Nisan'da hüsrana uğramıştır. MHP milleti için sorumluluk almış evet demiştir devleti için devreye girmiş evet kararını tüm engellemelere rağmen savunmuştur. Vicdanımız rahat. Artık sistem tartışmaları son bulmuştur. Fiili karmaşa sona ermiştir.

PKK HAP YUTTU, HDP DAĞILDI, FETÖ YERLE BİR OLDU

2017 referandumunun kesin olmayan sonuçlarına göre Türkiye'nin ayağındaki prangalar sökülüp atılmış milli dayanışma ruhu ön plana çıkmıştır.Sandıktan evet tercihinin çıkması için yoğun emek ve mesai harcayan Sayın Cumhurbaşkanına Başbakana Adalet ve Kalkınma Partisi'ne gönül vermiş kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kazanan Türk milletidir. Kazanan Türkiye'dir. Kazançlı çıkan bayraktır devlettir vatandır. Kaybedenler kulübü ise karışık kalabalık ve karmaşıktır. 16 Nisan'da FETÖ yerle bir olmuştur PKK hapı yutmuştur HDP dağılmıştır. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur.Bir ara bıyık altından gülenler 16 Nisan'da silinip gittiler. Haçlı artıkları var ya onlar hepten tümden duvara tosladılar bozguna uğradılar.

ÇIKAN SONUÇ MEŞRUDUR

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milli iradeden onay almıştır. Sistem tartışmaları tedavülden kalkmıştır. 16 Nisan'da seçim yapılmamış partiler oylanmamıştır. Yapılan sadece planlanan halk oylamasının icrasıdır. Bir kaşık suda fırtına koparıp 16 Nisan'ı hazmedemeyenler karanlık çevrelerdir. Kriz tetikçileri hemen hareket geçmişlerdir. Halk oylamasında yüzde 50+1'e ulaşan tercih meşrudur. Bunu dünyada örnekleri pek çoktur. Kaos lobisi ar damarı çatlamışcasına faaliyettedir.

KİŞİLİKSİZ PROVOKATÖRLER MHP'Yİ HEDEF ALDI

Bildik ve tanıdık simalar kargaşaya çanak tutmaktadır. 16 Nisan'da millet tarafından boğulduklarından haberleri yoktur. 16 Nisan akşamı, sandıkların açılıp sonuçların açıklanmasıyla birlikte, bir kısım kimliksiz, kişiliksiz provokatör MHP'yi hedef almıştır. Utanmasalar, 81 ilde kurulan tüm sandıklara hangi partiden oy geldiğini anlatmaya çalışacaklardı. Allahtan bu kadar alçalmayı başaramadılar. Yine de bulanık suda balık avlamak için küflü oltalarını salladılar. 

MİLLİYET YAZARINA: BRE AHLAKSIZ... BRE KEMİKSİZ... EZİK.. ÇÜRÜK...BİDON

16 Nisan akşamı sonuçların gelmesiyle beraber bir kısım köksüz kimliksiz gazeteci yorumcu kılıklı provokatör MHP'yi hedef almıştır. O tarihi akşamda utanmasalar fren tutmasalar 81 ilde kurulan 167 bin 140 sandığa hangi partiden oy geldiğini ifadeye kalkacaklardır. 48 milyon 904 bin 182 geçerli oyun tek tek dökümünü yapacaktı. MHP'yi suçlama yarışına girdiler partimize gönül verenlerin yüzde 80'inin oy vermediğini ahlaksızca uydurdular. Zillet ve rezaletle anılacak bu şahsiyetsizler evet tercihinde bulunan vatandaşlarımızın hangi partiden olduğunu nereden çıkardılar? Milliyet gazetesinde köşesi bulunan bir ezik ve çürük 'Referandumun kaybedeni MHP. MHP'nin tabanının yüzde 80'i hayır oyu verdi' yazmış. Bre ahlaksız kemiksiz... Kafa var almıyor sanırsınız bidon. Bu ve benzeri gazetecilerin ya zekaları kurumuş ya da iradeleri körleşmiştir.

YSK'YA AÇIK ÇAĞRI

Açık çağrımdır YSK acilen bir çalışma yapmalıdır imkan varsa evet ya da hayır tercihlerinin hangi partilere ait olduğunu ölçen mekanizma bulunuyorsa kurulan tüm sandıklarda tercihi evet olan MHP'li seçmenlerin sayısı ortaya çıkarılmalıdır

MEHMET TEZKAN YANIT VERDİ

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, bugünkü grup toplantısında kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi.

Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Tezkan; “Yazdığım gerçekler belli ki canını çok acıtmış” dedi.

“Yazdıklarınızın arkasında mısınız peki?” sorusuna Tezkan şöyle yanıt verdi:

“Ben yazımda matematiksel doğruları sıralıyorum. Herkesin gördüğü doğruları yazıyorum. Yanlış olan bir şey varsa biri gelip anlatsın. Mersin, Hatay, Balıkesir, Manisa ve daha bir çok yere bakın, hatta MHP’nin kalesi olarak görülen yerlere bir bakın, ki bakmaya bile gerek yok ortada. Buralarda ne çıkmış? Hayır. MHP var mı, hayır, yok. EEE burada benim yazdığım yanlış nerede? Yalan bir haber mi yapmışım. Demek ki yazdıklarım doğru ki cevap veremiyor ve böyle hakaretleri sıralıyor. Millet de bu sözleri alkışlıyor. Gel de şaşırma. Ben gazeteciyim, polemiğe girilecek bir siyasi parti lideri değilim. Söylediklerim çok canını yakmış ki 10 dakikasını bana ayırmış. Bu konuda polemiğe giremem, ben bir gazeteci olarak yazımı yazarım o kadar. Siyasi değilim ki gidip hesap sorayım. Herkes hangi bölgelerden evet hangi bölgelerden hayır çıkmış ona baksın, yeterli gerçeği görmek için. Referandum sonucu canını acıtmış, bunu da bizlere saldırarak gösteriyor.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde