BMW, yarım milyondan fazla aracı geri çağıracak

BMW, yarım milyondan fazla aracı geri çağıracak

BMW, yüz binlerce SUV aracını geri çağıracağını duyurdu.

BMW, yarım milyondan fazla aracı geri çağıracak
16px
24px
16.06.2016 15:56
ABONE OLgoogle
BMW, su ve kirin içeri girmesini engelleyen sistem ve çocuk koltuğu çapalarında problem olan yüz binlerce SUV aracını geri çağıracağını duyurdu.

Alman üretici, 2011 yılı üretimi olan X5, X5 M, X6 ve X6 M modeli yaklaşık 21 bin 500 araçta su ve kirin içeri girmesini engelleyen milin bağlantısı şartnameye uygun olmayan şekilde üretildiğini açıkladı.

Yaklaşık 2 yıl önce servis çalışması olarak ele alınan arıza, müşteri şikayetlerinin artmasıyla firma söz konusu araçlar için geri çağırma duyurusu yaptı.

Söz konusu problemde bozulan bağlantı mili aracın çekiş gücünü etkiliyor. Kırık bir bağlantıyla araç kullanımına devam edildiği taktirde otomobilin bileşenlerinin zarar görüp, kaza yapma riski de olabiliyor.

Öte yandan BMW, yine SUV modeli olan X3 ve X4’lerin çocuk koltuğu çapalarında bir problem olduğunu duyurarak yarım milyon aracın daha geri çağırılacağını duyurdu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde