Aziz Yıldırım‘dan çılgın prim

Aziz Yıldırım‘dan çılgın prim

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yener şampiyon olursa paraya boğulacak...

Aziz Yıldırım‘dan çılgın prim
16px
24px
17.04.2014 04:32
ABONE OLgoogle
Başkan Aziz Yıldırım, Olimpiyat'taki tarihi maç öncesi kaptanlarla futbolcularına mesaj gönderdi: "Beşiktaş'ı yenin, şampiyonluğu garantileyin 1 milyon 200 bin TL anında hesaplarınızda."
 
Malum; F.Bahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi için kalan 5 maçta sadece 1 galibiyete ihtiyacı var. Sarı-Lacivertli teknik heyet ve futbolcular, turu getirecek bu galibiyeti bir an önce alıp, bir sezon boyunca yaşadıkları şampiyonluk stresini üzerlerinden atmak istiyorlar. Bu şampiyonlukta teknik heyet ve futbolcular kadar yönetimin özellikle de Başkan Aziz Yıldırım'ın da büyük emeği var. Yıldırım, özellikle sezonun ikinci yarısındaki kritik süreçte 7x24 takımla ilgilendi, Samandıra'da motivasyon zirveleri yaptı, futbolcularla bire bir görüştü.
 
AMAN REHAVETE GİRİLMESİN

Yıldırım da F.Bahçe'nin matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte derin bir nefes alacak. F.Bahçe Başkanı bu nedenle Beşiktaş maçına büyük önem veriyor. Başkan Yıldırım, Olimpiyat'taki dev maçtan mutlak galibiyet bekliyor. F.Bahçe'nin fiilen şampiyon ilan edilmesi sonrası takımın rehavete girmesinden endişe eden Aziz Yıldırım, bir kez daha kolları sıvadı. F.Bahçe Başkanı, takım kaptanları vasıtasıyla Beşiktaş maçının galibiyet primini bildirdi. F.Bahçeliler, pazar günü Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı yenerse adeta paraya boğulacaklar.
 
MAÇIN DAKİKASI 13 BİN TL

Başkan Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'e Beşiktaş'ı yenin, şampiyonluğu erkenden garantileyin 1 milyon 200 bin TL anında hesaplarınızda" mesajını iletti. F.Bahçeli futbolcular, eğer pazar günü Beşiktaş'ı yenerlerse her dakikada döktükleri ter karşılığında 13 bin TL kazanacaklar.
F.Bahçe, devre arasına kadar sadece şampiyonluğa prim veriyordu. İkinciliğe ise prim yoktu. Devre arası kampından sonra sistem değişti. Başkan Aziz Yıldırım, maç başına galibiyet primi sistemini geri getirdi.

Akşam
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde