Aziz Yıldırım gürledi: Hepsini kovacağım!

Aziz Yıldırım gürledi: Hepsini kovacağım!

Fenerbahçe'de 2-2 sonuçlanan İstanbul Başakşehir maçında kötü oyun nedeniyle çılgına dönen Başkan Aziz Yıldırım "Bunların hepsini göndereceğim" diye gürledi.

Aziz Yıldırım gürledi: Hepsini kovacağım!
16px
24px
26.05.2015 13:00
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe'de 2-2 sonuçlanan İstanbul Başakşehir maçında Mehmet Topuz, Bruno Alves, Caner Erkin ve Pierre Webo kırmızı kart görürken, kötü oyun nedeniyle çılgına dönen Başkan Aziz Yıldırım "Bunların hepsini göndereceğim" diye gürledi.

Sarı-lacivertliler, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak için kazanmak zorunda olduğu maçta, İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalarak 4. yıldız hayaline 'elveda' dedi. Fenerbahçe 'nin 4 kırmızı kart gördüğü maçı, cezası nedeniyle televizyondan izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın ise sinirden çılgına döndüğü öğrenildi.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilk yarıdaki etkisiz futbolu görünce şaşıran Yıldırım'ın, Başakşehir'in 2-0 öne geçmesi üzerine büyük bir öfkeye kapıldığı belirtildi. Başkan Yıldırım'ın maç sonrası ise yanındakilere dönerek "Böyle futbol olur mu? Bunların hiçbiri inanmamış. Kendi elimizle Galatasaray 'ı şampiyon yaptık. Yazıklar olsun. Bunların hepsini kovacağım. Fenerbahçe formasını hak etmiyorlar. Günlerini görecekler. Hepsini göndereceğim. Bu takıma, bu formaya layık olmayanların Fenerbahçe'de işi yok. Çok kelle koparacağım" sözleriyle adeta gürledi.

Aziz Yıldırım'ın, çok güvenerek takımın başına getirdiği teknik direktör İsmail Kartal'a da kendisini hayal kırıklığına uğrattığı için kızgın olduğu ifade edildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde