Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! Avrupa'ya gitme ..

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! Avrupa'ya gitme ..

Aziz Yıldırım, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda taraftar temsilcileri ile bir araya geldi.

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! Avrupa'ya gitme ..
16px
24px
22.04.2014 04:39
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda taraftar temsilcileri ile bir araya geldi.

Kulübün asbaşkanları Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre ve yönetici Yalçın Haker ile birlikte taraftar grubu temsilcileri ile buluşan Yıldırım, 3 Temmuz sürecini anlatırken şampiyonluk programı ile de ilgili organizasyonu anlattı. 

Başkan, Karabükspor karşılaşmasının Cuma günü oynanacağını bu nedenle kutlamanın Pazar günü stadyumda yapılacağını söyledi. Bunun üzerine taraftarlar “Başkanım siz cezaevine girerseniz bu kutlamayı yapmak istemiyoruz” dediler. Bunun üzerine Yıldırım, “Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiniz… Öyle de böyle de bu kutlama yapılacak” dedi.

"AVRUPA'YA GİTME DURUMUMUZ VAR"

Yıldırım, şampiyonlar ligi ile ilgili gelen bir soruya ise “Bize haksız cezalar verdiler. 2 sene ceza kesti UEFA ama biz 3 sene ceza çekmiş olacağız. Bu nedenle Avrupa’ya gitme durumumuz var…” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 50 temsilcisinin katıldığı toplantıda, taraftar gruplarının Aziz Yıldırım'a desteklerini ilettiği bildirildi. Toplantıda ayrıca şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunulduğu kaydedildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde