Aziz Yıldırım'a 'Ağar' cezaevi

Aziz Yıldırım'a 'Ağar' cezaevi

Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar'ı ziyarete gittiğinde cezaevini yakından tanıma imkanı buldu.

Aziz Yıldırım'a 'Ağar' cezaevi
16px
24px
24.04.2014 05:34
ABONE OLgoogle
Adalet Bakanlığı’nın 2 yıl daha hapis yatacak Aziz Yıldırım için, Mehmet Ağar’ın da bir dönem kaldığı Aydın’daki Yenipazar Cezaevi’ni hazırlattığı öğrenildi.

Aydın’daki tam güvenlikli Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hazırlıklar başladı. Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar'ı ziyarete gittiğinde cezaevini yakından tanıma imkanı buldu.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 2 yıl 2 ay hapis yatacağı cezaevi belli oldu. Adalet Bakanlığı, infaz süreci başlayan Yıldırım için Mehmet Ağar’ın da 1 yıl kaldığı Yenipazar’daki cezaevinin hazırlanması talimatını verdi.

Yıldırım, 2 Temmuz 2012'de Metris Cezaevinden tahliye olduktan sonra 18 Temmuz 2012'de Yenipazar Cezaevi'ndeki Ağar'ı ziyaret etti. Cezaevinde yaklaşık 45 dakika kalan Yıldırım, ziyareti sırasında Ağar için düzenleme yapılan cezaevini yakından tanıma imkanı buldu. 

AKÇAKOCA CEZAEVİ DE GÜNDEMDE

Yıldırım ile ilgili infaz sürecinin başlamasının ardından Aydın’da bulunan tam güvenlikli Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hazırlıklar başladı. 2 yıl 2 ay daha hapis yatacak olan Yıldırım’ın Düzce'de bulunan Akçakoca Cezaevi ya da İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ın da 1 yıl kaldığı Yenipazar Cezaevine'ni tercih etmesinin ardından Adalet Bakanlığı’nın Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne gerekli hazırlıkların yapılması için talimat verdiği öğrenildi. 

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Cezaevi idaresine hazırlıkların başlaması yönünde talimat geldiği yönünde duyum aldıklarını belirten Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, “Mehmet Ağar’ın ardından Aziz Yıldırım da cezasını ilçemizde çekmek istiyormuş. Şimdiden hazırlıklara başladık. Kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız." dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde