Aziz Yıldırım: En kötü dönemde 6-0 yendik, 17 senelik gelenek devam edecek

Aziz Yıldırım: En kötü dönemde 6-0 yendik, 17 senelik gelenek devam edecek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Galatasaray'la oynayacakları derbi maçla ilgili, "17 senelik bir gelenek var ve bu gelenek devam edecek." dedi.

Aziz Yıldırım: En kötü dönemde 6-0 yendik, 17 senelik gelenek devam edecek
16px
24px
17.11.2016 15:44
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tesis yapmayı planladıkları arazideki incelemeleri sırasında basın mensuplarına Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü Galatasaray'la oynayacakları derbi maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a 17 senedir sahalarında yenilmediklerini hatırlatan Yıldırım, şunları söyledi:

"17 senelik bir gelenek var ve bu gelenek devam edecek. İnşallah, 18, 19, 20 sene devam eder. Derbi centilmence geçsin. Galip gelen biz olacağız. 'İyi oynayan kazansın' falan yok, Fenerbahçe kazanacak. Hoca ve oyuncularla dün akşam beraberdik. Herkes, hem psikolojik olarak hazır hem de maçın bilincinde. Kaybettiğimiz puanları, bu maçları kazanarak telafi edeceğiz."

"En kötü dönemde 6-0 yendik"

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Galatasaray'ı en kötü zamanlarında bile farklı yendiklerini kaydetti.

Yıldırım, 6 Kasım 2002'de Galatasaray'ı Kadıköy'de 6-0 kazandıkları maçı anımsatarak, "Biz en kötü dönemimizde çıktık 6-0 kazandık. 6 defa gittik 6 gol attık, yendik. Önemli olan seyirciyle sporcuların bütünleşmesi. Bu bütünleşme sağlanırsa, hangi şartta olursa olsun yeneriz." ifadelerini kullandı.

"Tek bilet bile kalmadı"

Aziz Yıldırım, Galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirdi.

Derbide tribünlerin dolu olacağını aktaran Yıldırım, "Tek bilet bile kalmadı. Bütün biletler satıldı. Tahriklere kapılmasınlar. Rakip takım seyircileri de geliyor. Beraber statta centilmence geçsin. Nahoş hareketler olmasın, bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bunu da bu maçta gösterelim. Yenen taraf biz olacağız. Çünkü bu gelenek ve gelenek bozulmaz." şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde