Aydınlık'tan kızdıracak haber: 'Reis' en kötü filmler listesinde

Aydınlık'tan kızdıracak haber: 'Reis' en kötü filmler listesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan film olan 'Reis' filmi hayal kırıklığı yarattı.

Aydınlık'tan kızdıracak haber: 'Reis' en kötü filmler listesinde
16px
24px
03.03.2017 06:15
ABONE OLgoogle

Aydınlık Gazetesi'nden Mustafa Erol'un haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat hikayesini anlatan 'Reis' isimli film, dünyanın en kötü filmleri listesine girdi. 'Reis', internet film veritabana sitesinin (İMDb) 'bottom' yani dip listesinde kendine yer buldu.

Erdoğan'ın hayat hikayesini anlatan film, kullanıcı puanlamasına göre oluşan dip listesinde 1,6 puan ile üçüncü sırada yer aldı.

Listenin birinci sırasındaki yani en kötü filmi de Kod Adı K.O.Z. isimli başka bir Türk filmi. En kötü 100 filmin yer aldığı dip listesinde Reis ile birlikte toplamda beş Türk filmi bulunuyor.

OYUNCULAR ALACAKLI

Diğer yandan filmin yönetmeni Hüdaverdi Yavuz Reis için 26 Şubat'ta yapılan galaya katılmamış ve nedenini “Bazı tatsızlıklar var” diyerek açıklamıştı.

'Reis'filminin yapımcılığını yapan Kafkasör Film Akademisi ve Garantialsat Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin çok sayıda set çalışanının ücretini ödemediği ortaya çıktı.

Filmin çalışanlarının bir kısmı alacaklarının ödenmemesi nedeniyle yargı yoluna başvurdu.

Kaynak: Aydınlıklık 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde