Ayakkabı devi mağaza kapatmaya başladı

Ayakkabı devi mağaza kapatmaya başladı

Deriden markası 2013’te düzenlediği reklam kampanyasıyla adından çok söz ettirmişti. Şimdi mağaza kapatıyor..

Ayakkabı devi mağaza kapatmaya başladı
16px
24px
08.01.2016 13:35
ABONE OLgoogle
İbrahim Şenkal Özer tarafından 1981’de kurulan Deriden markası 2013’te düzenlediği reklam kampanyasıyla adından çok söz ettirmişti.

Kısaca hatırlatalım. Kampanya, 5 Nisan’da “5’inci ayın 5’inde tüm ürünler 5 kuruş” sloganıyla başladı. Bir aylık sürede yüzde 56.55 indirimle başlayan kampanyada fiyatlar her gün düşüyordu. 4 Mayıs’ta ise yüzde 85.55’e ulaşan indirimle fiilen son buluyordu. 5 Mayıs’ta ise tüm ürünler 5 kuruşa inecekti ama tabii mağazalarda ürün kalırsa…

Bu kampanya o günlerde herkesin dilinde idi.Firma bu dönemde artan ilgi ile büyümüş, şube sayısı da artan ilgiyle doğru orantılı artmıştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Mersin’de 21 mağazaya ulaştı. Mağazalar ağırlıklı olarak şehirlerin seçkin semtlerinde bulunuyor. Geçen hafta yolumuz İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Ulus’a düştü. Nispetiye Mahallesi muhtarlığının tam karşısında olan Deriden Ulus mağazasının kapandığını gördük. Mağaza tamamen boşaltılmış ve üzerine de “Ortaköy’de Buluşalım” yazısı asılmış.

Timberland’ın Türkiye temsilcisi olan Deriden’in mağazalarında Calvin Klein, Buffalo, DKNY, Sebago, OXS, Barbato, Fruit, Bronx ve Manas gibi pek çok markanın ürünlerini bulmak mümkün. Lüks markaları mağazalarında satan Deriden gibi bir zincirin İstanbul’un en seçkin semtlerinden biri olan Ulus’tan ayrılması dikkatimizi çekti. Sizlere aktaralım istedik…
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde