Atatürk Havalimanı'nda yanan jetin pilotu o anları anlattı

Atatürk Havalimanı'nda yanan jetin pilotu o anları anlattı

Pilot, 'O an ne hissettiniz' sorusuna "Uçağı kurtarmaktan, yolcuları kurtarmaktan başka bir şey hissetmedik" diye cevap verdi

Atatürk Havalimanı'nda yanan jetin pilotu o anları anlattı
16px
24px
22.09.2017 14:02
ABONE OLgoogle

Atatürk Havalimanı'nda yanan jetin pilotu Muzaffer Kütük, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından ailesi ve yakınları ile birlikte dışarı çıkan Kütük, "Durduramadık uçağı. Şükür herkes kurtuldu. Lastik patladı. Hepimiz iyiyiz" dedi. Bir muhabirin 'O an ne hissettiniz' sorusuna Muzaffer Kütük, "Uçağı kurtarmaktan, yolcuları kurtarmaktan başka bir şey hissetmedik" diye cevap verdi.

Öte yandan aynı kazada yaralanan 2. Pilot Mehmet Metin Turan'ın tedavisi sürerken, hostes Duygu Doğançay'ın ise sabah saatlerinde taburcu edildiği öğrenildi.

Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken alev alan jetle ilgili soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili jetin bağlı olduğu şirketin yetkilisinin emniyette ifadesine başvurulduğu öğrenilirken, soruşturma kapsamında kuleyle jet arasındaki konuşmalar, hava durumu ve itfaiye raporları toplanıyor

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken pistten çıkarak alev alan özel jet olayıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken pistten çıkarak alev alan özel jetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, araştırma yapıyor.

Olayla ilgili jetin bağlı olduğu şirketin yetkilisinin emniyette ifadesine başvurulduğu öğrenilirken, soruşturma kapsamında kuleyle jet arasındaki konuşmalar, hava durumu ve itfaiye raporları toplanıyor.

Ankaradan gelen kaza kırım ekibinin olayla ilgili nihai rapor hazırlayarak savcılığa sunacağı ve gerekli incelemelerin yapılacağı kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde