Asrın transferi gerçekleşti! Barcelona Neymar'ı resmen açıkladı!

Asrın transferi gerçekleşti! Barcelona Neymar'ı resmen açıkladı!

Futbol tarihinin en önemli transferi gerçekleşti. Barcelona, Brezilyalı yıldız Neymar'ın 222 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin aktif hale gelmesini istediğini duyurdu.

Asrın transferi gerçekleşti! Barcelona Neymar'ı resmen açıkladı!
16px
24px
02.08.2017 11:36
ABONE OLgoogle

Yüzyılın transferi resmen gerçekleşti. Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, 222 milyon euro (928 milyon TL) karşılığında PSG'ye transfer oldu.

Bugün Barcelona antrenmanına izinli olduğu için katılmadığı duyurulan Neymar, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak, Barcelona tesislerinden ayrılmıştı.

Barcelona'dan az önce yapılan açıklamada, Neymar ve aynı zamanda menajerliğini yaptığı babası ile birlikte kulüp tesislerinde bir buluşma gerçekleştirildiği ve 222 milyon euroluk serbest kalma maddesinin aktif hale gelmesini istendiği duyuruldu.

Brezilyalı süperstar, kendisi için 222 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini aktif hale geçirecek olan Paris Saint-Germain'in başarısı için ter dökecek.

Haftalardır dünya spor medyasının 1 numaralı gündem konusu olan 25 yaşındaki yıldız oyuncunun transferi, futbol tarihinin en pahalısı olarak kayıtlara geçecek.

Katalan devinin 2013 yılında yaklaşık 57 milyon Euro karşılığında Santos'tan renklerine bağladığı Sambacı, Barça ile 2 La Liga, 3 Kral Kupası, 1 İspanya Süper Kupası, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 1 de FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde