Asker Kılıçdaroğlu'nu Başbakan gibi karşıladı ortalık karıştı

Asker Kılıçdaroğlu'nu Başbakan gibi karşıladı ortalık karıştı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Bandırma'da askeri törenle karşılanmasına AKP'liler tepki gösterdi.

Asker Kılıçdaroğlu'nu Başbakan gibi karşıladı ortalık karıştı
16px
24px
14.04.2017 05:55
ABONE OLgoogle

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerini kapsayan gezisine dün Bandırma’dan başladı. Kılıçdaroğlu’nu taşıyan özel uçak dün sabah sivil uçuşlar için de kullanılan Bandırma 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı pistine indi.

Tören mangası CHP Lideri’ni selamlayarak karşıladıktan sonra Kılıçdaroğlu, yanındakilerle birlikte Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılama ve ziyaret fotoğrafları, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın Facebook sayfasında paylaşıldı.

A Haber'de yayınlanan fotoğraflarda Kemal Kılıçdaroğlu üste askerler tarafından resmi törenle karşılanıyor. Üs komutanlarının tokalaştıkları Kemal Kılıçdaroğlu, resmi tören mangasını selamlıyor. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer hakkında işlem başlatılmasını ve görevden alınmasını isteyen AKP taraftarları sosyal medyada mesaj yağdırdı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alınan Tuğgeneral Ahmet Biçer'in suçsuz olduğu anlaşılmış ve Resmi Gazete'de çıkan kararla yeni görev yerine atanmıştı.

Cem Küçük "Ey Genelkurmay bu görüntüler nedir? 27 Mayıs'tan bir gün önceki 26 Mayıs 1960'ın hareketleri bunlar? Ey millet uyanın" yazarken, Fatih Tezcan "FETÖ 15 Temmuz'da Kılıçdaroğlu'na yol açtı mı? Cevabı Bandırma 6. Anajet Üs Komutanı'ndan Geldi! Genelkurmay Göreve! Atın Bunu Ordudan!" ifadelerini kullandı. Ömer Turan ise "Darbeci Kemal Kılıçdaroğlu bu görüntülerle kimlere ne mesajı veriyor? Kampanya kisvesi aktında darbe toplantıları mı yapılıyor?" ifadelerini kullanırken, AKP milletvekili Metin Külünk "Kılıçdaroğlu'nu karşılayan General, İşgalci örgütün lideri Akın Öztürk döneminde erken terfi ettirilen General'lerden midir?" dedi. Hüseyin Gülerce "CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir'de askeri üsse helikopterle inmesi ve törenle karşılanması konusunda Genelkurmay açıklama yapmalıdır" derken, Turgay Güler "Kılıçdaroğlu yahut onu kanunsuzca askeri törenle karşılayanlar neyin mesajını vermektedirler!" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde