Asena Erkin hangi şirketin veliahtı ile aşk yaşıyor?

Asena Erkin hangi şirketin veliahtı ile aşk yaşıyor?

Asena Erkin’in adı yeni bir aşk iddiasıyla yeniden gündemde. Alman medyası Asena Erkin hakkında bir aşk iddiası ortaya attı.

Asena Erkin hangi şirketin veliahtı ile aşk yaşıyor?
16px
24px
04.11.2015 11:45
ABONE OLgoogle
Asena Erkin’in adı yeni bir aşk iddiasıyla yeniden gündemde. Asena Erkin adı yaklaşık iki yıl önce popçu Berkay’la ilişki yaşıyor haberleriyle gündeme gelmiş ve gerek magazin dünyasında gerekse spor camiasında büyük yankı uyandırmıştı.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi modacı Asena Erkin iddialara göre Berkay’la gözlerde uzakta bir birliktelik yaşıyordu. Ortaya atılan iddialar her iki taraftan da yalanlanınca sadece magazin dünyasını uzun bir süre meşgul eden bir dedikodu olarak kaldı.

 MEHMET DİNÇERLER VE ASENA ERKİN

Taraflar hakkında uzun süre haberler yapıldı. Tam işler yoluna girdi ortalık duruldu derken bu defa Alman medyası Asena Erkin hakkında bir aşk iddiası ortaya attı.  



İddiaya göre iş adamı Mehmet Dinçerler ve Asena Erkin arasında bir ilişki yaşanıyor. Almanya’da yayın yapan bir internet sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçeli Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, iş adamı Mehmet Dinçerler’le birlikte.



Mehmet Dinçerler Türkiye’nin en eski baklavacılarından Hacı Sayid Baklavaları’nın veliahtı olarak tanınıyor.  Dinçerler ayrıca Gloria Jean’s Coffee’nin de Türkiye’deki isim hakkına sahip.

Hacı Sayid’in sahibi ise Burhan Dinçerler. Burhan Dinçerler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın dünürü. 2009’da Kadir Topbaş’ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş ile Burhan Dinçerler’in kızı Göksu Dinçerler evlenmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde