Antalya'da soför uyudu, 13 kişi hayatını kaybetti

Antalya'da soför uyudu, 13 kişi hayatını kaybetti

Antalya'da kontrolden çıkarak şarampolde devrilen tur otobüsünde 13 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı. Kazayı yapan otobüsün şoförünün uyuduğu iddia edildi.

Antalya'da soför uyudu, 13 kişi hayatını kaybetti
16px
24px
14.09.2014 09:51
ABONE OLgoogle
Afyonkarahisar Berberler Odası, üyelerini Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı turistik Side Mahallesi'ne götürmek üzere tur düzenledi. Oda yönetimi ve üyelerinden oluşan 115 kişilik kafile, gece yarısı Afyonkarahisar'dan 3 otobüsle hareket etti.

"ŞOFÖR UYUDU" İDDİASI

Sinan Doğruay yönetimindeki 03 VY 403 plakalı otobüs, saat 05.00 sıralarından Antalya'ya 50 kilometre uzaklıktaki Karaöz Deresi Mevkii'nde iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, içerisinde 41 kişi bulunan otobüsün sürücünün de aralarında bulunduğu 13 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı. Kaza yerine Antalya ve Isparta'dan çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. 

Yaralılardan 8'i Isparta'daki, diğerleri ise Burdur ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Kafiledeki diğer 2 otobüs ise Afyonkarahisar'a döndü.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde