Anadolu Vakfı ‘Eğitimin Yıldızları’nı ödüllendirdi

Anadolu Vakfı ‘Eğitimin Yıldızları’nı ödüllendirdi

Anadolu Vakfı, başarılı öğrencilerin ve her zaman onların yanında olan öğretmenlerin desteklenmesi amacıyla sürdürdüğü, ‘Eğitimin Yıldızları’ projesinin ödül törenini Samsun’da gerçekleştirdi.

Anadolu Vakfı ‘Eğitimin Yıldızları’nı ödüllendirdi
16px
24px
29.05.2017 11:42
ABONE OLgoogle

Anadolu Vakfı, 3 yıldır okullarda yürütülen başarılı projelerin, başarılı öğrencilerin ve her zaman onların yanında olan öğretmenlerin desteklenmesi amacıyla sürdürdüğü, ‘Eğitimin Yıldızları’ projesinin ödül törenini Samsun’da gerçekleştirdi. Ödül törenine, Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen katıldı.

Anadolu Vakfı, kurulduğu 1979 yılından bugüne, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda değer yaratacak projeler geliştirmek hedefiyle çalışıyor. Son üç yıldır Anadolu Vakfı ve Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen “Eğitimin Yıldızları” projesi, yenilikçi uygulamaları eğitim sistemine kazandırmayı ve bu bağlamda eğitim sistemi içinde yer alan tüm değerleri öğrenci, öğretmen ve okul görevlileri ile gönüllülük esaslı değer katan velileri, çalışmalarında teşvik etmek üzere ödüllendirmeyi ve tanıtmayı amaçlıyor. 376 başvurunun yapıldığı bu yılki proje değerlendirme süreci sonunda Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’in katılımlarıyla gerçekleştirilen "Eğitimin Yıldızları Ödül Töreni’nde kazananlar, 18 dalda ödüllerini aldılar.

Eğitim Yıldızları’nda her sene; yılın akademik okulu, yılın çevreci okulu, yılın bilim okulu, yılın proje okulu, yılın spor okulu, yılın sanat okulu, yılın sosyal proje okulu, yılın eğitim uygulaması, yılın eğitim ortamı ödülü, yılın duyarlılık ödülü, yılın veli uygulaması ödülü, yılın eğitim gönüllüsü ödülü ve yılın okulu kategorilerinde ödüller, sahiplerini buluyor. Bunun yanında, yılın duyarlı çalışanı, yılın duyarlı öğretmeni, yılın duyarlı öğrencisi, yılın kurumsal eğitim gönüllüsü ve yılın gayretli okuluna da jüri özel ödülü veriliyor.

Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, okullardaki başarılı uygulamaları ödüllendirerek, eğitimde kaliteyi, inovasyonu ve sosyal girişimciliği desteklediklerini belirtti ve “Eğitimin Yıldızları, Anadolu Vakfı’nın eğitim alanında önem verdiği projelerinin arasında yer alıyor. Vakfımız, okullarımızda proje geliştirilmesini teşvik ederek, öğrencilerimizin, okullarımızın ve ilin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde