Amerikalı Mücahit' Ahmet Hakan'a tosladı

Amerikalı Mücahit' Ahmet Hakan'a tosladı

Hürriyet gazetesini hedef gösteren İhlas grubunun patronu Mücahit Ören, bugün de Ahmet Hakan'ın köşesinde.

Amerikalı Mücahit' Ahmet Hakan'a tosladı
16px
24px
31.08.2017 11:06
ABONE OLgoogle

Doğan Holding'e ait kurumlara kayyum atanması için kampanya başlatan İhlas yayın grubuna ait gazete ve televizyonlara Hürriyet yazarı Ahmet Hakan dün olduu gibi bugün de tepki gösterdi. İşte Hakan'ın bugünkü yazısından bir bölüm:

Beslediğin tetikçilerini üzerimize salarak bizi bezdireceğini mi sanıyorsun be hey Amerikan Mücahit’i!

Garibanların gasp ettiğin paralarıyla satın aldığın Bodrum’daki 30 milyarlık lüks villanda sefa sürerken mi adamlarına “saldırın” emri verdin be hey Amerikan çıkarlarını korumaya yeminli Miami Mücahit’i!

İhlas Finans'ı kim batırdı? Işıkçılar-Doğan savaşı...

Yavuz hırsız oldun da... Çıkardığın yangınla, yaptığın çaçaronlukla yaptığın gaspı yazıp çizenleri sindirip susturacak mısın be hey Florida Mücahit’i!

Tıpkı “Fadılzede” gibi “İhlaszede” diye bir kavramın oluşmasına neden olmuşsun... Gariban insanlar gasp ettiğin paralarını almak için örgütlenmek zorunda kalmış... Utanıp yerin dibine girmek yerine... Bunları dile getiren bizlere mi saldırıyorsun be hey sefa Mücahit’i!

Özal döneminde Özalcı... Demirel döneminde Demirelci... Çiller döneminde Çillerci... Asker döneminde askerci... AK Parti döneminde AK Partici... Yırtmanın yolunu böyle mi buldun be hey çıkarcı Mücahit!

Hem binlerce garibanın dişinden tırnağından artırarak sana emanet ettiği paranın üzerine oturacaksın... Hem de raconcu tetikçilerine “Hürriyet’e kayyum atansın” falan diye yazdıracaksın... Be hey kuldan utanmaz, be hey Allah’tan korkmaz Mücahit!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde