Altınbaş’tan geleneksel iftar daveti

Altınbaş’tan geleneksel iftar daveti

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş’ın her yıl düzenlediği geleneksel iftar daveti Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşti

Altınbaş’tan geleneksel iftar daveti
16px
24px
31.07.2013 12:42
ABONE OLgoogle

Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş’ın her yıl düzenlediği geleneksel iftar daveti  Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi. Altınbaş Mücevherat çalışanları, iş ortakları, bayii ve satış noktalarının tüm temsilcilerinin davetli olduğu iftara,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.

Altınbaş tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar daveti bu yıl da geniş katılım ile gerçekleşti. Four Seasons Bosphorus’ta, 30 Temmuz akşamı düzenlenen iftar yemeği dualarla başladı.

İftara katılanlara seslenen Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, kardeşlik ve aile olmanın öneminden bahsettiği konuşmasında, “Temelleri 1950’lerde atılan, 1975’te markalaşan, desteklerinizle büyüttüğümüz ve bugünlere getirdiğimiz Altınbaş, sektöre getirdiği yenilikler ve ilklerle marka değeri denizleri aşan,  ismi ile ‘güven’ veren uluslararası bir mücevher markası olarak   emin adımlarla yoluna devam ediyor. Hep birlikte bir dünya markası yaratmış olmanın heyecanını bugün siz değerli Altınbaş misafirleri ile paylaşıyorum” dedi.

İmam Altınbaş’ın daveti üzerine kürsüye çıkan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de, Altınbaş gibi köklü bir markaya sahip olmanın Türk ekonomisine katkısını ve verdiği gururu dile getirerek, “Everest zirvesini en yükseğe taşıyan, onu destekleyen Himalayalar’dır. Himalayalar olmasa, Everest olmazdı. Siz değerli Altınbaş ailesi, Altınbaş markasını zirveye taşıyan Himalayalar’sınız” diye konuştu.

Global Marka Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz

Altınbaş Mücevherat Grup Başkanı Atilla Keskin de, Altınbaş’ın yıllardır  sürdürdüğü başarılı yolculuğunda emeği olan tüm Altınbaş çalışanları ve iş ortakları ile birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Atilla Keskin, “Lider olmak zor, ama liderliği korumak daha zordur. Biz de bu amaçla sadece ürün geliştirmek için değil, hizmet kalitemizi ve şirket performansımızı artırmak için AR-GE yatırımları yapıyoruz. Özellikle tasarım ve ürün geliştirme, tedarik zinciri yönetimi, teknoloji ve uluslararası pazarlama alanlarına odaklanıyoruz. Planlı büyüme stratejimizle, global marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Aktiviteler Geceye Renk Kattı

Altınbaş’ın konukseverliğinde ağırlanan misafirler, konuşmaların ardından Altın Kızlar Fasıl grubunun canlı performansı ile keyifli bir akşam geçirdi. İftar sırasında düzenlenen çeşitli aktiviteler de davete renk kattı. Kaligrafi,cam üfleme ve ebru sanatçılarının akşam boyunca hazırladığı hatıra ürünleri de yoğun ilgi gördü ve misafirlere hediye edildi.

Hüseyin Çelik'ten kardeşlik vurgusu

Gecede konuşma yapan Hüseyin Çelik, Altınbaş Ailesi'nin Türkiye'de güzel işler yaptıklarını söyleyerek, "Ben de bu aileye üye olmak istiyorum" dedi.

İmam Altınbaş'ta "Hüseyin bey bizim abimizdir. Her zaman yanımızdadır" dedi.  Hüseyin Çelik, "Ben daha önce Gaziantep milletvekiliydim. Altınbaş Ailesini iyi bilirim. Dostluklarımız çok eskidir. Bunların abileri sayılırım" diye konuştu.

Gecede konuşma yapan Vakkas Altınbaş'ta, Altınbaş Ailesinin hayır ve yardımda Türkiye'nin ilk 10 ailesi arasında yer aldığını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde