Almanya’da skandal organizasyon

Almanya’da skandal organizasyon

Almanya'da düzenlenen G20 Maliye Bakanları zirvesinde skandal yaşandı. Organizasyon komitesi Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i aile fotoğrafında en dışa koydu.

Almanya’da skandal organizasyon
16px
24px
19.03.2017 05:46
ABONE OLgoogle

Almanya'da düzenlenen G20 Maliye Bakanları zirvesinde skandal yaşandı. Organizasyon komitesi Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i aile fotoğrafında en dışa koydu. ABD'de düzenlenen önceki zirvede Şimşek en önde oturuyordu. Türkiye'nin Almanya'daki siyasal faaliyetlerini engelleyen Almanya yeni bir skandala imza attı.

G-20 Maliye Bakanları Almanya’nın Baden-Baden kentinde toplandı. Zirvede Türkiye’yi Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya temsil ediyor.

Şimşek ve Çetinkaya dün akşam aile fotoğrafı vermek için platforma çıktılar. Platformda hangi ülkenin nerede duracağı organizasyonu düzenleyenler tarafından önceden belirleniyor.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e aile fotoğrafı çekiminde en sağ tarafta yer verildi. Fotoğraf: Reuters

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e aile fotoğrafı çekiminde en sağ tarafta yer verildi. 

Yıllardır G20 toplantılarına katılan tecrübeli devlet adamı Mehmet Şimşek ise protokolde fotoğraf çekimi sırasında en sağ tarafa yerleştirildi. Hangi ülkenin nerede duracağı yere konan bayraklarla belirleniyor.

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya fotoğrafın ortasında kendine bir yer bulurken Şimşek’in kadrajın en dışında kalması dikkat çekti.

Ekim 2016'da ABD'nin ev sahipliğinde Washington DC'de düzenlenen G-20 Maliye Bakanları zirvesinde Şimşek ve Çetinkaya en önde oturuyorlardı.

Ekim 2016’da ABD’nin ev sahipliğinde Washington DC’de düzenlenen G-20 Maliye Bakanları zirvesinde Şimşek ve Çetinkaya en önde oturuyorlardı.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schauble ile dün zirvede böyle selamlaştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde