Allah De Ötesini Bırak’ın yazarına şok suçlama

Allah De Ötesini Bırak’ın yazarına şok suçlama

Satış rekoru kıran ‘Allah De Ötesini Bırak’ın yazarı Uğur Koşar’ın, boşanma davasında ifade veren oğlu M.K., babasını suçladı.

Allah De Ötesini Bırak’ın yazarına şok suçlama
16px
24px
13.10.2016 13:18
ABONE OLgoogle

“Allah De Ötesini Bırak” kitabıyla Türkiye’nin en çok telif kazanan yazarı olan Uğur Koşar ve eşi Gülsen Koşar’ın karşılıklı açtığı boşanma davasında 17 yaşındaki oğulları M.K. ifade verdi. M.K., annesiyle birlikte babasını kadınlarla mesajlaşırken yakalandıklarını anlatarak, ifadesinde özetle şunları söyledi:

'Annem' dedi ötesini bıraktı

“Babam 1-2 yıl önce internet üzerinden biriyle görüşürken annemle birlikte yakaladık ve kavga ettik. Sonra barıştılar. Bundan bir yıl sonra Sevda isimli bir kadından anneme mektup geldi. Babamla ilişkisi olduğunu söylüyordu. Ben de bu kadının adından sosyal medya hesabına ulaşıp bizi rahat bırakmasını söyledim.

Babamla imza gününe gittiğimiz bir gün cep telefonunu karıştırırken bir kadınla yazışmalarını gördüm. Mesajda İzmir’de bir otelde buluşmadan bahsediliyordu. Konuşmalar samimiydi. İş konuşması gibi değildi. Ben de bu durumu anneme söyledim. Aralarında tartışma çıktı. Aile büyükleri araya girince babam, annemi sinir etmek için yaptığını söyledi.

Bunlardan sonra annem bu kez babamı sinir etmek için bir erkekle mesajlaşmış. Babam bunu görünce evi terk etti. Annemin mesajlarını gördüm. Bir yakınlaşma ve samimiyet vardı ancak babamın mesajları kadar değildi.”

SEVGİLİSİYLE TANIŞTI

M.K., yazar babasının halen birlikte olduğu avukat sevgilisi Ö.G.’yi 2015 yılında tanıdığını söylediği ifadesine şöyle devam etti: “Ö.G. babamın asistanlığını yapıyor. Geçen yıl yaz aylarında babamla birlikte bir yere giderken Ö.G.’yi arabaya almıştı. Babam çalışmadığı 7 yıl süreyle sosyal medya üzerinden kendini geliştirdi. Kendi sözlerini paylaştı. Kurduğu sayfa aracılığıyla kitle oluşturdu. Sonra da kitap yazdı. 7 yıl boyunca evin tüm ihtiyaçlarını annem karşıladı. Annem babama hataları nedeniyle şans tanıdı ve evliliği devam ettirdi.”

CANLI YAYINDA TARTIŞMA

Uğur Koşar ve eşi Gülşen Koşar, Star TV'de Duymayan Kalmasın programında canlı yayında karşı karşıya geldi. Uğur Koşar stüdyo konuğu olurken Gülşen Koşar da telefonla yayına bağlandı. Gülşen Koşar'ın gerçekleri gizlediğini öne süren Uğur Koşar, eşine alınan evleri de kendisinin aldığını söyledi.

Gülşen Koşar'ın ihanet iddialarını da cevaplandıran Uğur Koşar, “Asıl ihaneti kendisi yaptı. Aileye düşkün bir adamım, gidip zina mı yapsaydım… Benim davam mahkemede, sekiz on yıl sürecek bir mahkeme boyunca evlenemeyecek miyim? Hukuk der ki davayı açtığın anda sorumluluğun biter…İnsanlar beni sevmeyebilir, Allahü Teala katında yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Bana yapılan bu komplo İslamiyet'e yapılan 9 Ekim darbesidir!” açıklamalarında bulundu. Uğur Koşar sözlerini şöyle sürdürdü; “Çocuğum ve eşim deliller ile mahkemeye neden gitmediler, oğluma yalancı şahitlik yaptırdı, yalancı şahitlikte bulunmak çok kolay, ben oğlum tarafından satılmış bir babayım.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde