Ali Ülker'den şirket patronlarına mesaj

Ali Ülker'den şirket patronlarına mesaj

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, "Artık sırça köşklerden şirket idare etme dönemi ortadan kalkıyor" dedi.

Ali Ülker'den şirket patronlarına mesaj
16px
24px
14.04.2014 19:18
ABONE OLgoogle
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker değişen teknoloji ve yeni çağa ayak uydurma temposunun gitgide zorlu bir hale geldiğini, ancak bu fırsata çevrildiğinde de büyük tasarruflar elde edilebildiğini söyledi.

CEO Club buluşmaları kapsamında konuşan Ali Ülker, teknolojik imkanlar, mobil araçların devreye girmesi ve yazılım teknolojileriyle gitmek istedikleri noktanın değer zincirini baştan sona otomatize eden bir yazılım oluşturmak olduğunu söyledi. Ülker konuyla ilgili olarak, "Yeni teknolojiler hayatımızı çok hızlı değiştiriyor. İşimize büyük tasarruf getiriyor. Ama tamamen farklı bir bakış açısı ve vizyona sahip olmanız ve bununla ilgili stratejileri uygulamanız gerekiyor. Artık sırça köşklerden şirket idare etme dönemi ortadan kalkıyor" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde