Ali Koç, Ali Babacan'a neden teşekkür etti?

Ali Koç, Ali Babacan'a neden teşekkür etti?

G20 zirvesindeki “Eşitsizliği gidermek için kapitalizmin ortadan kalkması gerek” sözleriyle gündeme oturan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, zirveye katılmayan Ali Babacan’a neden teşekkür etti?

Ali Koç, Ali Babacan'a neden teşekkür etti?
16px
24px
17.11.2015 13:58
ABONE OLgoogle
G20 zirvesindeki “Eşitsizliği gidermek için kapitalizmin ortadan kalkması gerek” sözleriyle gündeme oturan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Ali Babacan’a teşekkür ederek, “Bizlerin bu yaştan sonra milli formayı giymesine vesile oldu” dedi.

Dünyanın en önemli iş adamları G20 zirvesinde bir araya geldi. B20 Zirvesinde önemli açıklamalar yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, kapitalizmi bitirmeliyiz çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.

İş dünyasına yaptığı konuşmanın ardından Milli Gazete’den Tolga Saçıkaralı’nın sorularını yanıtlayan Koç, G20 Zirvesi’nde alınan kararların ne kadar icraata dökülebileceği sorusuna, “Burada çıkan kararların tamamen gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Fakat ne kadar çok adım atarsak kardır. Sonuçta dünyanın en büyük toplantılarından birini gerçekleştiriyoruz. İlerleyen günlerde hangi kararların uygulandığını hep birlikte göreceğiz. Ayrıca sizin aracılığınızla Sayın Ali Babacan’a teşekkür ediyorum. Bizlerin bu yaştan sonra milli formayı giymesine vesile oldu” diyerek zirvenin bir sonraki dönem başkanı Çin’e başarılar diledi.

Güler Sabancı: Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşması’nı imzalamalıyız

20 Ticaret Görev Gücü ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da Ticaretin Kolaylaştırılması Anlaşması’nı Türkiye’nin Meclis açılır açılmaz imzalamasını beklediklerini belirtti. Sabancı, “Sayın Başbakan Yardımcımız Cevdet Yılmaz’da bu anlaşmanın imzalanmasının Meclis açıldıktan sonra ilk iş olacağını söyledi. Şu an G20’ye katılan 20 ülkeden 10 ülke bu anlaşmayı imzaladı. Diğer 10 ülkenin de yakında imzalamasını bekliyoruz” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde