Ali Çapan AbuDabi’de piste çıkıyor

Ali Çapan AbuDabi’de piste çıkıyor

Ali Çapan, ilk yarışına( Gulf 12 Hour’s yarışıyla) 14-15-16  ARALIK’da AbuDabi’de, Yas Marina Formula Pisti’nde çıkıyor. 

Ali Çapan AbuDabi’de piste çıkıyor
16px
24px
11.12.2017 07:10
ABONE OLgoogle

Ali Çapan, Clemens Schmid ve Issac Tutumlu’dan kurulu ATTEMPO RACING TEAM, ilk yarışına( Gulf 12 Hour’s yarışıyla) 14-15-16  ARALIK’da AbuDabi’de, Yas Marina Formula Pisti’nde çıkıyor. 

Aston Martin, Audi, Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren, Nissan, Porsche ve Renault markalarının katıldığı yarış; 12 saat sürecek. 

Yarışın her birinde, altı saatlik iki etaplık yarışla finişe ulaşılacak.  Yarışan araçların güçleri, pilotların dayanıklılığı ve performanslarının sonucunda lider belli olacak.

İlk gün ısınma turları ve serbest turların ardından, ikinci gün sıralama turları ve üçüncü gün de asıl yarış start alacak. 

Bu yarışın iddialı isimlerinden Ali ÇAPAN ise, Lamborghini Huracán GT3 ile rakiplerinin arasından sıyrılarak, damalı bayrağı ilk gören olmayı hedefliyor. 

Ali Çapan’ın kullandığı 5.2 litrelik V10 motorlu Lamborghini Huracan GT3’ün,  Dallara Engineering tarafından aerodinamik yapısı desteklendi.

CFK ve KEVLAR’ın modifikasyonları ile 1.230 kg’lık  ağırlığa sahip.  Aktarım organları ve ABS fren sistemi ise, BOSCH tarafından desteklenen Lamborghini Huracan GT3, tam bir güç makinesi haline dönüştü. 

Arkadan itişli ve 6 ileri şanzıman ile 0-100km/s arası hızlanması 3.4 Saniye.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde