Akkök Holding CFO'su, holdingin yönetim kurulunda..

Akkök Holding CFO'su, holdingin yönetim kurulunda..

Akkök Holding CFO'su Özlem Ataünal'ın, Akkök Holding Yönetim Kuruluna katıldığı bildirildi.

Akkök Holding CFO'su, holdingin yönetim kurulunda..
16px
24px
02.05.2017 16:11
ABONE OLgoogle

Akkök Holding'in Chief Financial Officer'ı (CFO) Özlem Ataünal, Akkök Holding Yönetim Kuruluna katıldı.

Holding'den yapılan açıklamada Akkök Holding İcra Kurulu Üyesi olan Özlem Ataünal, bundan sonra İcra Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstleneceği belirtildi.

2000 yılından bu yana Akkök Holding şirketlerinde görev yapan Ataünal, gruptaki kariyerine Akenerji AŞ. Bütçe ve Finans Müdürü olarak başladı.

2005 yılında Akkök Holding’in CFO’su olan Ataünal, 2012 yılında mevcut görevi devam edecek şekilde, Holding’in Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atandı. Aynı yıldan itibaren grubun halka açık ve yabancı ortaklı şirketleri de dahil olmak üzere, çeşitli şirketlerinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

2016 yılında, mevcut sorumluluklarına Akkök Holding Strateji ve İş Geliştirme'yi de ekleyen Ataünal, Akkök Holding Riskin Erken Teşhisi Kurulu Üyesi olarak da görev almakta. 2017 yılından itibaren grubun enerji sektöründen sorumlu icra kurulu üyesi olarak da çalışan Ataünal, 2013'ten bu yana TÜSİAD üyesi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde