Akın İpek: Kendi evime aylık 450 bin TL kira istediler

Akın İpek: Kendi evime aylık 450 bin TL kira istediler

Koza İpek Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, hakkında yapılan karalamalara karşı sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı.

Akın İpek: Kendi evime aylık 450 bin TL kira istediler
16px
24px
10.01.2016 08:58
ABONE OLgoogle
Koza İpek Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, hakkında yapılan karalamalara karşı sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı. Twitter'dan açıklama yapan Akın İpek, "Bavullarla para kaçıran, elin oğlundan rüşvet alan ben değilim." dedi.

Tüm şirketlerinin bağımsız kurumlar tarafından denetlendiğini ve kayıt dışı hiçbir borcu olmadığını vurgulayan İpek, kendi Evlerinde oturmak için aylık 450 bin lira Kira istediklerini öğrendiğini söyledi.

İpek, “Buna rağmen, yalanla, iftira ile üstüme çöktüler. Kendi evlerimizde oturmamız için aylık 450 bin TL kira istiyorlarmış. Yıllardır çalışan emektarlar da var. Ben de biraz makul olsunlar, illa ödenecekse, ailenin holdingde parası var, oradan ödensin dedim. Sanki el âlemden rüşvet istemişim gibi haber yapmışlar. Hayatları yalan." ifadelerini kullandı.

İpek, ‘dünyanın en iyi oteli' diye tanımladığı ‘Angel's Peninsula'da kalacağım diye tutturan' ve bunun için banyosuna termosifon taktıran müdürü de tebrik etti. Ancak orasının kışın kapalı, yazlık bir otel olduğunu söyledi. Akın İpek, ‘cesur yürekler' dediği bazı kişilere de seslendi. “Adamın size bir sövmediği kaldı. Gıkınız çıkmıyor. Dik durmak rüzgâra karşı olur, böyle olmaz. Size yakışmıyor.” şeklinde konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde