Ak Saray’ın aylık sabit gideri 21 milyon TL: Bu parayla neler yapılır?

Ak Saray’ın aylık sabit gideri 21 milyon TL: Bu parayla neler yapılır?

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL’nin kaç taşeron işçinin ücretine denk geldiği soru önergesi oldu..

Ak Saray’ın aylık sabit gideri 21 milyon TL: Bu parayla neler yapılır?
16px
24px
05.05.2015 08:39
ABONE OLgoogle
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL’nin kaç taşeron işçinin ücretine denk geldiğini sordu.

Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması talebiyle verdiği soru önergesinde, “Saray’ın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL ile kaç memur istihdam edilebilir? Saray’ın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma, gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL, asgari ücretle geçinen ailenin kaç günlük gıda harcamasıdır? Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL ile kaç adet sıra alınabilir? Saray’ın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL ile kaç öğrenciye burs verilebilir? Sarayın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL kaç emeklinin 2014 yılı maaşına yapılan zamma denk gelmektedir? Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma gibi aylık sabit giderleri olan 21 milyon TL asgari ücretle geçinen ailenin kaç günlük yol parasıdır?” sorularına cevap istedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde