Ak Parti şimdi de reklam ajansı kurdurmuş...

Ak Parti şimdi de reklam ajansı kurdurmuş...

AK Parti, 6 bin kişilik twitter ordusunu genişletmek ve onlara maaş ödemek için partiye yakın isimlere reklam ajansı kurdurmuş...

Ak Parti şimdi de reklam ajansı kurdurmuş...
16px
24px
22.11.2013 13:49
ABONE OLgoogle

Ak Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde parti teşkilatının yanısıra bakanlıklara da yazılı talimat göndererek 6 bin kişilik twitter ordusu kurmuştu.

Son olarak, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili devam eden tartışmalarda sosyal medya üzerinden yoğun gündem yaşanmış ve dershanelerin kapatılmasına tepki gösteren “#DershaneyleGelenADALET”, “#EğitimdeReformYalanı” gibi başlıklar dünya TT listesine zirveden girmişti. Kimi AKP seçmenlerinin de Gülen Cemaati’nin bu başlıklarına destek vermesi üzerine harekete geçen AKP Sosyal Medya Koordinatörlüğü, Twitter’da “paraleleğitim” ve “dershanelereson” gibi başlıklar denemiş ancak bu başlıklar yeterince ilgi görmemişti.

Ak Parti şimdi ise  6 bin kişilik twitter ordusuna maaş vermek için yeni bir şirket kuruyormuş.

Mehmet Altan, Ak Parti'yle ilgili ilginç bir tweet paylaştı. Altan, "AK Parti, 6 bin kişilik twitter ordusunu genişletmek ve onlara maaş ödemek için partiye yakın isimlere reklam ajansı kurdurmuş..." diye yazdı.

Ak Parti'nin reklamcısı Erol Olçak olarak bilinyor. Artel Reklam Ajansı'nın sahibi olan Olçak, AKP'nin seçim çalışmalarını düzenleyen ekibin başında. 

Anlaşılan AKP, farklı bir reklam ajansı daha kuruyor..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde