Ahlaksız teklif: Listedemiyim söyle 1 Milyon vereyim

Ahlaksız teklif: Listedemiyim söyle 1 Milyon vereyim

İşadamları listede isimlerinin olup olmadığını öğrenmek için 1 milyon TL vermeye hazırlarmış....

Ahlaksız teklif: Listedemiyim söyle 1 Milyon vereyim
16px
24px
31.08.2016 04:41
ABONE OLgoogle
Murat Kelkitlioğlu'nun yazısından alıntı

O karanlık gece sonrası yani 15 temmuz işgal girişiminin püskürtülmesinin ardından başlatılan operasyonlarda, Pensilvanya’daki şarlatanın liderliğindeki FETÖ’yle bağlantılı herkes bir bir ortaya çıkıyor. TSK’dan tutun da emniyete, yargıya, finans ayağına, medyaya bürokrasiye kadar hemen hemen her birimde FETÖ temizliği yapılıyor. İstihbarat birimleri hummalı ve titiz bir çalışma yürütülüyor.

Özellikle örgütün finans baronlarına yönelik operasyonlarda, kamuoyunun yakından tanıdığı birçok ismin gözaltına alınması iş dünyasını oldukça tedirgin etti. Birçok iş adamının, ‘Benim örgütle bağlantım var mı?’ telaşına düştüğünü öğrendim.

Kendinden ve ilişkilerinden şüphe eden bu işadamları, tanıdık bir polis müdürü, yargı mensubu, bürokrasi içerisinde etkin birilerine ulaşmaya çalışıyorlar. Niyetleri ‘FETÖ ile bağlantılı şirketler arasında kendi şirketleri var mı, yok mu’ bunu öğrenmek. Bu bilgi için kesenin ağzını da açmışlar. Soruşturmaları yürüten yetkililere, ‘ne kadar isterlerse vermeye hazırım’ diye haber yolluyorlarmış. Hatta, listede isimlerinin olup olmadığını öğrenmek için 1 milyon TL vermeye hazır işadamları varmış.

Öncelikle şunu söyleyeyim!

Telaş etmekte haklısınız! Eğer bu ihanet şebekesiyle, 17-25 Aralık sivil darbe girişimine rağmen, ilişkiniz devam ediyorsa öyle veya böyle, bugün veya yarın hesap vereceksiniz! Çünkü, örgütün finans baronlarına yönelik operasyonlar daha bitmedi. Kendini maskeleyerek saklamaya çalışanların bu maskesi er yada geç düşecek!

Bir de uyarı!

Böyle bir ahlaksız teklif yaptığınız için kendinizden utanmalısınız! Bu soruşturmayı yürüten namuslu kişiler sizin bu çirkin tekliflerinize pabuç bırakmaz.
Akşam
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde