Ağaoğlu'nun 'Evet' iddiası 100 Bin Euro'yu geçti

Ağaoğlu'nun 'Evet' iddiası 100 Bin Euro'yu geçti

Referandumdan yüzde 65 oranında EVET çıkacağını düşünen Ali Ağaoğlu, 10 kişiyle 7 bin Euro'luk takım elbise için iddiasına girmişti. Ağaoğlu'nun iddiaya girdiği kişi sayısı 15'e çıktı...

Ağaoğlu'nun 'Evet' iddiası 100 Bin Euro'yu geçti
16px
24px
18.03.2017 17:56
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek anayasa değişikliği teklifi, 16 Nisan'da halkın onayına sunulacak. Referandum sürecinin başlamasıyla, sonuca ilişkin tahminler de ortaya atılıyor.

AĞAOĞLU'NDAN YÜZDE 65 EVET İDDASI

Ağaoğlu Grubu patronu Ali Ağaoğlu, referandumdan yüzde 65 oranında EVET çıkacağı iddiasıyla geçtiğimiz günlerde 10 kişiyle iddiaya girmişti. 

Uludağ'la basınla biraraya gelen Ali Ağaoğlu'na Patronlardunyasi.com olarak iddada yeni gelişmeleri sorduk. Ağaoğlu, iddaya ilginin yoğun olduğunu söyleyerek, "Daha önce 10 kişiyle iddaya girmiştik. Şimdi refeerandumda iddiaya girdiğimiz kişi sayısı 15'e çıktı. Kavgaya giren yediği yumruğu saymaz. Kaybedersek bizim Ayten hanım var. O na söyleyeceğiz. O ödeyecek. Ama ben yüzde 65 'Evet' çıkacağı konusunda iddialıyım" dedi.

Ağaoğlu, "Referandumda yüzde 65 “Evet” çıkacağına bahse girmişti. Ağaoğlu iddiayı kaybederse hepsine 7 bin Euro'luk elbise sözü vermişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde