Ağaoğlu kızının dügünlerine 40 milyon harcadı

Ağaoğlu kızının dügünlerine 40 milyon harcadı

Ali Ağaoğlu'nun kızıyla damadı için düzenlediği düğünler ve aldığı hediyeler için 40 milyon lira harcadığı iddia edildi.

Ağaoğlu kızının dügünlerine 40 milyon harcadı
16px
24px
06.03.2017 10:23
ABONE OLgoogle

Yaklaşık 1 milyar dolarlık kişisel servetiyle Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Ali Ağaoğlu, Aralık 2016'da Çırağan Sarayı'nda evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'a önceki akşam Uludağ'daki oteli My Mountain'de görkemli bir düğün daha yaptı. Çırağan'daki düğüne katılamayan 2 bin akrabasını Uludağ'a getirten Ağaoğlu, kesenin ağzını açtı..

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, kayınvalidesi Hülya Kırcal'ın hediyesi 450 bin euro'luk 10 karatlık tektaş ile 450 bin euroluk gerdanlığını takan Sena Ağaoğlu'nun toplam değeri 250 bin dolar olan pırlanta tacı ve bilekliği de göz kamaştırdı.

İlk düğünde kızının hazırlanabilmesi için Çırağan'ın 175 bin liralık Sultan Süiti'ni açtıran işadamı, Uludağ'daki misafirleri için de bonkör davrandı. Kendi otelinin yanı sıra 1 otel daha kapatan işadamı; ulaşım, konaklama ve yiyecek masrafları için 5 milyon lira harcadı.

Ali Ağaoğlu'nun damadı herkesi şoke etti!

Düğün sabahı 2 bin misafiriyle dağ yürüyüşü yapan Ağaoğlu, davetlilere mangal ziyafeti çekti. Damadına emirgan'da 30 milyon liralık köşk kızına Ataşehir'de 5 milyon liralık daire hediye eden Ağaoğlu, cömertliğini ikinci düğünde de konuşturdu.

İlk düğünde 1.1 milyon liralık bir gelinlik giyen Sena Ağaoğlu'nun ikinci düğünde taktığı ve toplam değeri yaklaşık 1 milyon liralık pırlanta bilekliği ile tacı göz kamaştırdı. Böylece Ağaoğlu, kızı Sena'yı yaklaşık 40 milyon lira harcayarak evlendirmiş oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde