Ağaoğlu Guinness rekorunu nasıl kırdı?

Ağaoğlu Guinness rekorunu nasıl kırdı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi başardı. İşte o rekor denemesi...

Ağaoğlu Guinness rekorunu nasıl kırdı?
16px
24px
21.10.2015 15:26
ABONE OLgoogle
Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Veysel Diker'in yaptığı rekor denemesi kapsamında, şantiye alanındaki kişiler, 5 dakika boyunca baretlerini çıkarmadan bekledi.

Süre tamamlandıktan sonra, şahitlerin huzurunda gerçekleştirilen sayımda, 1.306 kişiyle Kanada'da bulunan rekorun, bu yıl 2 bin 770 kişi ile Türkiye'nin olduğu açıklandı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" belgesini, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Hakemi Şeyda Subaşı'nın elinden aldı.

Ağaoğlu, en büyük varlığının çalışanları olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Eğer bir şeyleri başarıyorsak, bu sizin emeğiniz ve alın terinizle oluyor. Benim için çok kıymetlisiniz. Sizin birinizin bir damla kanı bile benim için para, pul, mal ve mülkten çok daha önemlidir. Hepiniz kardeşimsiniz. Bu sizin hayatınız, bu hayat bir tane. Ondan daha değerli bir şey yok. Sizden özellikle rica ediyorum, beni seviyorsanız lütfen çalışırken can güvenliğinize dikkat edin. Bu güveniniz olduğu sürece inşallah çok daha güzel işler yapacağız. İnşallah seneye rekorumuzu ikiye katlarız."



Rekor ödülünü çalışanları adına aldığını vurgulayan Ağaoğlu, bu ödülün çalışanlarının alın teri olduğunu ve emeğe sonsuz saygı duyduğunu söyledi.



Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, bu rekorun Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde