Ağa'nın eli tutulmaz: İşte 350 Bin Liralık jest

Ağa'nın eli tutulmaz: İşte 350 Bin Liralık jest

Somali'ye 2 milyon 750 bin lira yardım yapan, elektrikli otomobilini araştırma için İTÜ'ye bağışlayan Ali Ağaoğlu, bu kez de denizler için elini cebine attı.

Ağa'nın eli tutulmaz: İşte 350 Bin Liralık jest
16px
24px
03.03.2015 08:38
ABONE OLgoogle
Bonkörlüğü ile tanınan ve neredeyse her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun yardım için yine elini cebine attı. 2011 yılında son 60 yılın en büyük açlık felaketini yaşayan Somali'ye 2 bin 750 milyon TL'lik rekor bağış yapan, bir canlı yayında sevgilisinin hediye ettiği saatin değeri olan 60 bin doları eğitim için bağışlayan, Tesla Roadster elektrikli otomobilini İTÜ'ye veren Ağaoğlu, bu kez de Deniz Temiz Derneği/TURMEPA için elini cebine atmış. 

İSTANBUL BOĞAZI'NI TEMİZLEYECEK 



Ali Ağaoğlu; Rahmi Koç'un kurucusu ve onursal başkanı olduğu, Tezcan Yaramancı'nın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü TURMEPA'ya, 350 bin lira değerinde bir atık alım teknesi satın alacak.

TURMEPA'nın, denizlerimiz ve kıyılarımızdaki kirliliği önleme ve biyolojik çeşitliliği koruma konusunda verdiği mücadeleye, Ağaoğlu da katkı sağlamak istemiş. Dalaman, Göcek, Marmaris ve Çeşme koylarında teknelerden kaynaklanan ve koylarda biriken atıkların toplanması amacıyla dört atık alım teknesi olan TURMEPA'ya beşinci tekne Ağaoğlu'ndan gelecek.

Ali Ağaoğlu'nun alacağı teknenin, İstanbul Boğazı'nın temizliği için kullanılacak. Son üç yılda 14 milyon litre atık su ve yaklaşık 140 bin torba katı atığın denize karışmasını önleyen TURMEPA, Ağaoğlu'nun bağışlayacağı tekneyi Boğaz'daki çalışmalarına yoğunlaştıracak. Ali Ağaoğlu'nun da, denizlerimizin temiz kalması için canla başla çalışan TURMEPA üyelerinin de yüreklerine sağlık...  Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde