Adriana ve Metin aşkı, Acun’un reklam çalışması mı!

Adriana ve Metin aşkı, Acun’un reklam çalışması mı!

Türkiye’de gündem değiştiren Metin Hara-Adriana Lima aşkının bir PR çalışması olduğu iddia ediliyor. Söz konusu iddialar içinde Acun Ilıcalı ve Sibel Arna’nın da adları geçiyor.

Adriana ve Metin aşkı, Acun’un reklam çalışması mı!
16px
24px
12.07.2017 05:05
ABONE OLgoogle

Dünyanın en ünlü mankenlerinden Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'nın öpüşürken çekilmiş videosu magazin dünyasında bomba etkisi yaptı.

Videonun ortaya çıkmasının ardından yazar Hara bir açıklama yaparak, aşk iddialarını doğruladı. Son dönemlerin en sükse yapan aşkı bir anda yazılı ve görsel basının en çok ilgi gösterdiği konu haline geldi.

ACUN İŞİN İÇİNDE İDDİASI

Medyaradar’ın haberine göre, sosyal medyanın da gündemini değiştiren aşk için ortaya atılan bazı iddialar ise oldukça dikkat çekici.

İddialardan ilki ve en önemlisi bu aşkın büyük bir PR çalışması olduğu. Sosyal medya ve magazin kulislerine göre; Hara-Lima aşkının arkasında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın parmağı var.

Gene iddiaya göre Acun, önümüzdeki sezon TV 8 ekranlarında ünlü yazar Metin Hara'ya bir program yaptıracak ve bu yüzden yakın dostu Adriana Lima'yı kullanıyor.

İLİŞKİYİ İLK PAYLAŞANLARDAN BİRİ SİBEL ARNA

Bir diğer konu ise Metin Hara ile Adriana Lima'nın öpüşme görüntülerinin ilk Sibel Arna'nın Instgaram hesabından yayınlanmış olması.

Görüntüleri yayınladıktan hemen sonra Hara'yı bulup ilk açıklamayı da alan Sibel Arna, bazı çevrelere göre doğallıktan uzak bir kurgu dahilinde hareket etti.

Arna, geçtiğimiz ay Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici tarafından Instgram hesabından reklam yaptığı için sert şekilde eleştirilmiş ve gazetedeki işine son verilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde