Adları ‘Havuz soytarıları’na çıktı

Adları ‘Havuz soytarıları’na çıktı

Medyada dünün konusu, Melih Altınok ve Kurtuluş Tayiz’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağında gittikleri Diyarbakır’da, tören mangasındaki askerlerin karşısına geçmeleri oldu.

Adları ‘Havuz soytarıları’na çıktı
16px
24px
30.05.2016 04:48
ABONE OLgoogle
Olay sosyal medyada çok büyük tepki görünce, Melih Altınok dün önce fotoğrafı Twitter hesabından kaldırdı, sonra da “Amaçları askerin moralini bozmak. Aynısını Genelkurmay Başkanı’na da yaptılar. Benimki askerlerimize samimiyet gösterip moral vermekti” diye yazdı.

Askere moral vermek için bizde “Aç aç gösterileri” yapılır malum.

Melih Altınok’un, nasıl bir “aç aç” morali vereceğini doğrusu anlamak zor.

Kurtuluş Tayiz için ise eski bir çalışma arkadaşı şu yorumu yaptı:

“Bu arkadaş, kime çalışır, hangi ‘derin güçlere’ payandalık yapar anlamak zor. Yıllar önce görüşleri PKK’ye yakınken, televizyonlarda konuşmasını isterdik, kabul etmezdi. Şimdi Havuz medyasına geçince, televizyonlardan inmiyor.”

Kesin olan bir şey var ki, iki gazeteci de hak etmedikleri üne kavuştular dün itibarıyla.

Ve gazeteport.com adını koydu:

“Havuz’un soytarıları, asker denetledi. Atv’nin sabah şekeri Melih Altınok ve Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz havalimanında protokol yolunda askerleri selamlarken fotoğraf çektirdi. İkilinin Instagram ve Twitter üzerinden paylaşılan fotoğraflarına tepki yağdı.”

Böylece basın tarihimize geçen iki “Havuz mensubu”nu biz de kutluyoruz (!).
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde