Adil Gür kendisini böyle savundu: İtibar kaybettim ama...

Adil Gür kendisini böyle savundu: İtibar kaybettim ama...

"Araştırma şirketi" genel müdürü Adil Gür, %60.8 Evet çıkacağı yönündeki tahmininin tutmamasına ilişkin ...

Adil Gür kendisini böyle savundu: İtibar kaybettim ama...
16px
24px
18.04.2017 06:06
ABONE OLgoogle

A&G Araştırma şirketi genel müdürü Adil Gür, %60.8 Evet çıkacağı yönündeki tahmininin tutmamasına ilişkin "Kararsızları her zaman orantısal olarak dağıtırız. Bu defa kararsızların orantısal olarak dağıtılması, hataya yol açmış olabilir" dedi.

RS FM'de Yavuz Oğhan'ın Bidebunudinle programına konuk olan A&G Araştırma'nın Genel Müdürü Adil Gür,anayasa değişikliği referandum sonucunu değerlendirdi.

Referandumun ilk kaybedeni Adil Gür: Kim tutturdu, kim uçtu?

Sputnik'in haberine göre referandumda yüzde 60.8 oranında 'Evet' çıkacağını ifade eden Gür, tahmininin tutmaması üzerine şunları söyledi: "Kararsızları her zaman orantısal olarak dağıtırız. Bu defa kararsızların orantısal olarak dağıtılması, hataya yol açmış olabilir. Her seçimde de böyle yaparız. Seçmen aidiyeti referandumda geçerli değil demek ki." 

'BU KEZ CHP'LİLER KIZIYOR'

2010 referandumunda da yanıldığını belirten Gür, şöyle devam etti: "Bu kez de CHP'liler kızıyor. Ancak benim AK Parti döneminde çok iş aldığımı söyleyenler bunu ispat etmek durumunda."

"İtibar kaybettiğini" kabul eden Gür, sonraki seçimlerde bunu telafi etmeye çalışacaklarını belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde