Adı Nişantaşı Üniversitesi kendi nerede?

Adı Nişantaşı Üniversitesi kendi nerede?

Son zamanlarda gazete ve bilboardlara verdiği reklamlarla dikkat çeken Nişantaşı Üniversitesi'si için Nişantaşı'na gidenler hayal kırıklığını uğruyor. Çünkü...

Adı Nişantaşı Üniversitesi kendi nerede?
16px
24px
09.07.2015 12:43
ABONE OLgoogle
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal'ın 3.ncü Nesil Üniversite dediği üniversitenin rektörlüğünü Prof. Dr. Kerem Alkin yapıyor. Heryere "yüzde 75 burs imkanı diye reklam veren üniversitenin yeri ise Nişantaşı değil Bayrampaşa.. 

Adı Nişantaşı olan üniversitenin Nişantaşı'nda hiçbir eğitim yeri yok. Üniversitenin Osmanbey'de küçük bir binada ders verdiği yer var. Üniversitenin asıl kampüsü Bayrampaşa'da. Bir de Sadabat'ta kampüsü var. Üniversiteyi kazanıpta Nişantaşı civarında ev tutan öğrenciler ise kampüsün Bayrampaşa'da olduğunu duyunca mağdur oluyor.

ÜNİVERSİTE İLE İLGİLİ ŞİKAYETVAR SİTESİNDE OLDUKÇA FAZLA ŞİKAYET YER ALIYOR. İŞTE ONLARDAN BİRKAÇI

Nişantaşı Üniversitesi Ön Kayıt Ücretini Geri Vermiyor.
Hasan T. |

Ben Nişantaşı Üniversitesi'nin düzenlediği yetenek sınavına girdim kazandığım %75 bursu elde tutmam için benden 2.000tl alındı bana okulu baya güzel pazarladılar. Gerçek kayıt tarihini haber vereceğiz dendi. Toplam istenen para 36bin tl beni aradılar ve birgün sonra kayıt yapman gerekiyor dendi. Tabiki o parayı bir günde toplayamam. Beni yedeklere attılar ön kayıt yaptığım halde. Daha sonra başka bir okul buldum daha ucuz ve ulaşımı kolay ancak Nişantaşı'na verdiğin ön kayıt parasını geri alamadım. Hiç bir belge imzalatmadılar dekont elimde lütfen yardımcı olun. Eğitimim için çok iyi bir para.

Nişantaşı Üniversitesi İletişim Problemi!
Sinem A. 

En az 5 kere üniversiteyi aradım. İnsan kaynakları yüksek lisans programı var mı diye soruyorum. Daha onu bile bilmiyorlar, madem bilmiyorsun o telefonun ucunda neden çalışıyorsun? Ya da diyelim ki bilemiyorsunuz yardımcı olmak için hatta kalın diyorsunuz. Sonra telefon yüzümüze kapanıyor. Bu mu sizin yardımcı olma şekliniz? Bu nasıl bir çalışma sistemi? Çok ayıp! Yazılmayı düşünüyordum, daha iletişim konusunu çözemeyen bir üniversitede okumak mı! Aman diyorum!

Nişantaşı Üniversitesi'ne Güvendiğime Pişman Oldum!
Ercan S.

Sayın Nişantaşı Üniversitesi Yönetimi; 
Biz çocuklarımızı okulunuza yazdırırken (parayı alana kadar 12.000 TL) staj yerini biz buluyoruz, dünya standartlarında eğitim veriyoruz. Hiçbir koşul olmadan her sene olan zamdan etkilenmeyeceksiniz diyerek bizleri yanılttınız. Neden derseniz staj yeri bulamadınız, siz bulun dediniz bizlerde devlet hastanelerinde bulduk fakat sizlerin anlaşması olmadığı için kabul edilmedi. 

1 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında erken kayıt yaptırmayan öğrenciler seneye 16 bin TL ücretle devam edecek denildi. Gerekirse çocuklarımızı okuldan almayı bile göze aldık. Bu kadar ilgisiz bir okul olamaz. Konu aksi takdirde görsel medyaya yansıtılacaktır...

Nişantaşı Üniversitesi Benim İznim Olmadan Adıma Tercih Yapıldı.
Damlanur D. 


Benden şifremi ve TC'mi istediler yardım edeceklerini söylediler. Bende verdim onlarda benim adıma tercih yapmışlar ben bu sene tercih yapmayacaktım şuan tercihlerimi değiştiremiyorum. İlgililerin gereğini yapmasını istiyorum hakkımı her türlü yoldan arayacağım ÖSYM'de halledemezsem.

Nişantaşı Üniversitesi Belgelerden Fahiş Ücret Alıyor!
Burcu A. 

Nişantaşı Üniversitesi öğrencisi olan kardeşim için yatay geçişini devlet üniversitesine yapmak için belgelerini almak üzere öğrenci işlerine başvurduk fakat kurumun belgelerden tam 54 TL )talep etmesi beni çileden çıkardı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde