Acun sevgilisine 6.2 milyon dolara malikane aldı

Acun sevgilisine 6.2 milyon dolara malikane aldı

Acun Ilıcalı, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı. Ilıcalı malikaneyi Subaşı'ya hediye etti.

Acun sevgilisine 6.2 milyon dolara malikane aldı
16px
24px
22.06.2016 17:58
ABONE OLgoogle
Acun Ilıcalı, ‘Survivor' programının Dominik'teki çekimleri nedeniyle sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı. Ilıcalı malikaneyi Subaşı'ya hediye etti.

Beş yatak odası var

Malikane Miami Beach'teki Palm Island'da bulunuyor. 650 metrekarelik malikanenin beş yatak odası, profesyonel mutfağı, ev sineması ve şarap mahzeni bulunuyor. Lüks malikane denize sadece birkaç adım uzaklıkta…



Acun ayrıldığı eşi zeynep için Zorlu center'da 6 milyon dolara daire aldı

Ünlü televizyoncu eski eşi Zeynep Ilıcalı'yı da unutmadı. Yazın Bodrum Mandarin Oriental'da bulunan villasını eski eşine tahsis eden Ilıcalı, İstanbul Zorlu Center'da altı milyon dolar ödeyerek bir daire de ona satın aldı.

Zeynep Ilıcalı'nın Thanx Co isimli şirketi Beşiktaş'ta. Zeynep Hanım ve kızları daha önce Beykoz Konakları'ndaki evlerinde kalıyordu. Acun Ilıcalı Zincirlikuyu'daki lüks daireyi alarak eski eşini şehrin merkezine taşımış oldu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde