Acun Ilıcalı Yunanistan’ı karıştırdı

Acun Ilıcalı Yunanistan’ı karıştırdı

Yunanistan’da kanal alacağını açıklayan Acun Ilıcalı Yunanistan Parlamentosunu karıştırdı.

Acun Ilıcalı Yunanistan’ı karıştırdı
16px
24px
30.01.2016 13:33
ABONE OLgoogle
Geride bıraktığımız haftalarda, Acun Ilıcalı hakkında Yunanistan’da bir televizyon kanalı satın alacağı yönünde haberler çıkmıştı.

Konu Yunan Parlamentosu’nu birbirine katmış görünüyor. Televizyonların yayın ruhsatları ile ilgili hazırlanan yeni yasa tasarısı için Yunan Parlamentosu’nda yapılan oylamada ‘Acun Ilıcalı tartışması’ yaşandı.

Hürriyet’ten Yorgo Kırbaki’nin haberine göre, tansiyonu yüksek oturumda sesler yükseldi ve ciddi bir krizin eşiğinden dönüldü. Tasarının görüşüldüğü toplantıda söz isteyen Merkez Birliği Partisi Lideri Vasilis Levendis, kulislerde bir Türk işadamının, Yunanistan’da televizyon kanalı satın alacağına dair söylentiler dolaştığını belirtti.

Hükümetin bu söylentilerin doğru olup olmadığını açıklamasını isteyen Levendis “Hükümete sesleniyorum. Sakın bir Türk’e ruhsat vermeye teşebbüs etmeyin” dedi.

Merkez Birliği Partisi Lideri Vasilis Levendis, aksi olursa Kuzey Yunanistan’ın Türkiye’ye en yakın noktası Larisa’dan öteye gidemeyecekleri konusunda da parlamentoyu uyardı. Yayın ruhsatları ile ilgili yeni yasa 300 üyeli Yunan Parlamentosu’nda 153 oyla kabul edildi.

ACUN, ‘ÇİPRAS KONUYA SICAK’ DEMİŞTİ

Geride bıraktığımız yıl kasım ayında Türkiye Yunanistan hazırlık maçı için ülkemize gelen Çipras, Acun Ilıcalı ile selfie çektirmişti. Acun Ilıcalı o gün yaptığı açıklamada, “Ya Yunanistan’da kanal alacağız, ya da bir frekans satın alacağız. Çipras ile bu konuyu konuştum, çok heyecanlandı. Konuya sıcak baktığını söyledi.

İçerik olarak TV8 formatında olacak. O ses Türkiye’nin Yunanistan haklarını aldık. Yine Survivor’ı orada gerçekleştirme projemiz var. Sanki Yunanistan’da uzak ara  birinci olacakmışız gibi hissediyorum” demişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde